Καστοριά

Αγανακτισμένοι οι πολίτες από τις συχνές διακοπές νερού – Τα απαντάει ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ Γιώργος Μπαμπάκος με ανάρτησή του στο Facebook αναφέρεται στην αγανάκτηση των συμπολιτών για της αλλεπάλληλες διακοπές στην υδροδότηση – Ποια είναι η λύση

“Κατανοώ απόλυτα την αγανάκτηση των συμπολιτών μας για τις συνεχόμενες διακοπές της υδροδότησης, το ίδιο και περισσότερο αγανακτισμένοι αισθάνονται και οι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΚ και εγώ ο ίδιος προσωπικά.
Δυστυχώς η λύση στην παρούσα φάση είναι μονόδρομος, δηλαδή διακοπή στην αντίστοιχη ζώνη της πόλης, όπου υφίσταται η βλάβη κατά περίπτωση έως ότου γίνει η αποκατάσταση, πάντα με τη φροντίδα και την ιδιαίτερη ευαισθησία που δείχνουν οι εργαζόμενοι, ώστε η επαναλειτουργία του δικτύου να συμβαίνει στον ελάχιστο δυνατό χρόνο.
Η οριστική λύση του προβλήματος, είναι η ένταξη, δημοπράτηση και κατασκευή του έργου “Αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης πόλης Καστοριάς”, προϋπολογισμού περίπου 12.000.000 ευρώ, με το οποίο θα διασφαλιστεί η αποτελεσματική, οικονομική και ασφαλής λειτουργία του δικτύου ύδρευσης για τις επόμενες δεκαετίες. Η ΔΕΥΑΚ καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προς την κατεύθυνση αυτή.”

 

περισσότερα
Back to top button