Άργος ΟρεστικόΚαστοριάτελευταίες ειδήσεις

Λογική χωρίς κανόνες – Πού αλλού; Στην Καστοριά φυσικά (φωτογραφίες)

Σε αυτό το άρθρο δεν θα σας παρουσιάσω το ιστορικό μιας παρωδίας του Ελληνικού δημοσίου. Αυτό που έχει σημασία είναι να δούμε τις συνέπειες που δημιουργεί η έλλειψη κανόνων.
Ένα τέτοιο δείγμα αποτελεί και το γήπεδο της Μηλίτσας. Ένα γήπεδο το οποίο βρίσκεται στους πρόποδες του βουνού κοντά στο Εκκλησάκι του Άγιου Νικολάου. Η ιδέα της κατασκευής ενός γηπέδου στην περιοχή νομίζω ότι ήταν παραπάνω από Λογική. Όμως όλα αυτά τα χρόνια το γήπεδο δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.  Αυτό δείχνει την έλλειψη κανόνων. Κανόνες οι οποίες επιτρέπουν τις επόμενες δημοτικές αρχές να σταματά και να εγκαταλείπει τα έργα που άφησε στην μέση η προηγούμενη διοίκηση. Το δυσάρεστο της υπόθεσης είναι μια αρκετά καλή κατασκευή σε ένα παρά πολύ καλό σημείο να φθείρεται από το χρόνο και το πλιάτσικο των επιτήδειων.

  Πολλοί από εσάς μπορεί να γνωρίζεται τις λεπτομέρειες αυτού του έργου και τους λογούς για τους οποίους δεν ολοκληρώθηκες ποτέ. Η λογική λέει όμως ότι αυτό το έργο θα έπρεπε να είχε τελειώσει και να παραδοθεί στο κόσμο. Αυτό όμως δεν έγινε διότι απουσιάζουν οι κανόνες.

  Αυτές οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. Αυτό το έργο θα μπορούσε να ολοκληρωθεί και να γίνει στολίδι για την περιοχή μας.

 

 

 

if-kastoria.blogspot.gr

 

 

 

περισσότερα

2 Comments

  1. ένα πολύ ωραίο άρθρο το οποίο πετάει 2 λέξεις, αλλά δεν έχει ούτε λογική ούτε κανόνες και δε βγάζει νόημα.

  2. Όπως και ο προηγούμενος σχολιαστής δεν βγάζω νόημα. Ποιά λογική ;Του συντάκτη; Γιατί με τη δική μου αυτό το έργο δεν έπρεπε να γίνει Ποτέ. Με τα χρήματα που ξοδεύτηκαν θα είχαμε 4-5 γήπεδα στην περιοχή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button