ΑθλητικάΕκδηλώσειςΚαστοριά

Ευχαριστίες του Ποδηλατικού Συλλόγου Καστοριάς “620” για το 1ο Kastoria Flat Out Circuit

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Καστοριάς “620” ως συνδιοργανωτής του ποδηλατικού αγώνα Kastoria Flat Out Circuit που πραγματοποιήθηκε στις 7 Μαΐου 2017, θέλει να εκφράσει πρωτίστως τις ευχαριστίες του σε όλους τους αθλητές όλων των κατηγοριών για τη συμμετοχή και στήριξή τους στην πρώτη μας προσπάθεια.
Χαρακτηριστικά του αγώνα ήταν η καλή οργάνωση και η ομαλή και ασφαλής διεξαγωγή του, δίπλα στο πανέμορφο τοπίο της λίμνης της Καστοριάς.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα
1. Τους συνδιοργανωτές του αγώνα, την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, το Δήμο Καστοριάς και ιδιαίτερα την Αντιδημαρχία Αθλητισμού & Τεχνικών Υπηρεσιών όπως και το ΑΣ 1000 Δένδρα με τους οποίους από την αρχή είχαμε στενή και άψογη συνεργασία.

2. Το τμήμα Τροχαίας Καστοριάς που ανέλαβε την οργάνωση και ευθύνη για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα τόσο για τους αγωνιζόμενους όσο και για τους πολίτες της πόλης μας.

3. Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης για την παραχώρηση του ξενώνα φιλοξενίας των αθλητών.

4. Το Αστικό ΚΤΕΛ, το Υπεραστικό ΚΤΕΛ, τον Συνεταιρισμό Ταξί Taxitime και τα Ράδιο Ταξί Καστοριάς, για την κατανόηση και συνεργασία όσον αφορά την αναγκαία αλλαγή χώρου στάθμευσης και δρομολογίων.

5. Το ΕΤΑΚ Καστοριάς και τον ΜΟΚαστοριάς για την παροχή των υπηρεσιών τους, όπως και τον ΣΕΓΑΣ Δυτ. Μακεδονίας για την παραχώρηση απαραίτητων υλικών για το στήσιμο του αγώνα.

6. Την εταιρεία ΜΠΙΖΙΟΣ Group για τη χορηγία γιλέκων ασφαλείας και άλλων υλικών.

7. Το ΔΗΝΑΚ για την παραχώρηση του βάθρου νικητών.

8. Τον ιατρό μας κ. Κοντονίνα Δημήτριο.

9. Τους εθελοντές μας, μέλη και φίλους του συλλόγου μας, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν άμεσα και προσέφεραν στο σημαντικότερο κομμάτι του αγώνα, στο στήσιμο, στον έλεγχο και στην ασφάλειά του. Επίσης στον κ. Μπινιάκο Μιχαήλ ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα στην εξεύρεση εθελοντών και στο ΕΛΠΧ Όρμος Καστοριάς για τη συμμετοχή του.

Τέλος εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας σε όλους εσάς που παρευρεθήκατε ως θεατές στον 1ο Ποδηλατικό αγώνα δρόμου στην Καστοριά, το Kastoria Flat Out Circuit.

Μετά τιμής
Το ΔΣ

 

 

περισσότερα
Back to top button