Ελλάδα

Εκπτώσεις ως 33% και δωρεάν εισιτήρια προσφέρει η Aegean – Δείτε τις προϋποθέσεις

Η AEGEAN γιορτάζοντας τη φετινή Διεθνή Ημέρα της Οικογένειας προσφέρει εκπτώσεις σε όλα τα οικογενειακά ταξίδια στο εξωτερικό.

Η έκπτωση φτάνει στο 33% σε όλα τα παιδικά εισιτήρια, ενώ όλα τα βρέφη ταξιδεύουν εντελώς δωρεάν. Η προσφορά ισχύει για όλες τις απευθείας πτήσεις εξωτερικού.

Η έκδοση των εισιτηρίων θα πρέπει να γίνει έως και τις 21 Μαΐου, ενώ το ταξίδι μπορεί να πραγματοποιηθεί από τις 11 Σεπτεμβρίου 2017 μέχρι και τις 28 Οκτωβρίου 2017.

Η νέα προσφορά της AEGEAN, αφορά έκπτωση σε ναύλους βρεφών (έως 2 ετών) και παιδιών (2-11 ετών) και ισχύει για όλους τους ναύλους απευθείας πτήσεων από/προς Ελλάδα προς/από όλους τους προορισμούς εξωτερικού του δικτύου της.

Σχεδιάστε σήμερα το επόμενο οικογενειακό ταξίδι σας, και προσφέρετε στους «μικρούς εξερευνητές» σας την ευκαιρία να ανακαλύψετε όλοι μαζί, νέους, μοναδικούς προορισμούς στο διευρυμένο δίκτυο 112 προορισμών εξωτερικού της AEGEAN.

Για κρατήσεις θέσεων και περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το aegeanair.com. Όλοι οι ναύλοι προσφοράς είναι διαθέσιμοι και μέσω των ταξιδιωτικών γραφείων.

economy365.gr

περισσότερα
Back to top button