ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Ο Ανέστης Αγγελής σε εκδηλώσεις (φωτο)

Ο Δήμαρχος Καστοριάς κ. Ανέστης Αγγελής παραβρέθηκε χθες,  Κυριακή 14 Μαΐου 2017, στην Ημερίδα που διοργάνωσε η Ακτινολογική  Εταιρεία Βορείου Ελλάδος με θέμα  «Απεικονιστική διαγνωστική προσέγγιση παθήσεων Μαστού – Προστάτου και Εγκεφαλικού επεισοδίου». Κατά τον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την επιλογή της Καστοριάς ως τόπο διεξαγωγής της ημερίδας και τόνισε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που προσφέρει η περιοχή μας για την πραγματοποίηση επιστημονικών διοργανώσεων.

Παραβρέθηκε ακόμη στο συνέδριο με θέμα « Η Τέχνη της Γούνας – Χθες σήμερα αύριο – Ιστορία και πολιτισμός» που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και τo Επιμελητήριο Κοζάνης. Κατά τον χαιρετισμό που απηύθυνε, ο Δήμαρχος συνεχάρη του διοργανωτές για την άρτια διοργάνωση και υπογράμμισε την ταύτιση της περιοχής μας με την γουνοποιία αλλά και την ανάγκη σύνδεσης της επιτυχημένης πορείας της στο παρελθόν, με το ελπιδοφόρο μέλλον. Τέλος, κάλεσε την πολιτεία να ενισχύσει τα αναπτυξιακά μέτρα για τον κλάδο, του οποίου οι δυνατότητες μπορούν να πρωταγωνιστήσουν σε παγκόσμιο επίπεδο, επ’ ωφελεία της ακριτικής μας περιοχής και της εθνικής οικονομίας.

Επίσης παρακολούθησε τους αγώνες RUN GREECE, όπου η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία και η Καστοριά απέδειξε για άλλη μια φορά ότι είναι η ιδανική περιοχή για την εν λόγω διοργάνωση.

 

περισσότερα
Back to top button