Καστοριά

Τι συμβαίνει με την μετακόμιση της Εφορίας; (ρεπορτάζ)

Κόλλησε, όπως δείχνουν τα πράγματα, η μετακόμιση της Δ.Ο.Υ. Καστοριάς.

Η μετακόμιση αναμενόταν να γίνει στις αρχές Μαρτίου στην οικοδομή Παναγιωτίδη, αλλά μέχρι και σήμερα δεν έχει υπογραφεί η σύμβαση μεταξύ των δύο πλευρών.

Εν τω μεταξύ έχουν μεσολαβήσει μια σειρά από γεγονότα που καθυστερούν τις εξελίξεις. Πριν από έναν περίπου μήνα η Αντιπεριφέρεια Καστοριάς απέστειλε έγγραφο στο τμήμα Δημόσιας Περιουσίας του Υπουργείου Οικονομικών, με το οποίο γνωστοποιεί ότι μπορεί να διαθέσει χώρο περίπου 700 τ.μ. για την στέγαση της Δ.Ο.Υ. στο κτίριο της Νομαρχίας.

Το τμήμα Δημόσιας Περιουσίας φαίνεται να αποδέχεται την προσφορά, με την Επιτροπή Στέγασης να ζητά από την Αντιπεριφέρεια περισσότερες λεπτομέρειες για τους χώρους στους οποίους πρόκειται να γίνει και αυτοψία.

Από την άλλη, πηγές αναφέρουν στον antennes.gr ότι υπήρξε καταγγελία στην πολεοδομία για το κτίριο Παναγιωτίδη και αναμένεται έλεγχος από τους αρμόδιους της υπηρεσίας, κάτι για το οποίο θα χρειαστεί χρόνος.

Να σημειωθεί, πάντως, ότι ο κ. Παναγιωτίδης ήδη έχει δαπανήσει αρκετές χιλιάδες ευρώ για τη διαμόρφωση των χώρων και αν τελικά η Δ.Ο.Υ. δεν μετακομίσει στο συγκεκριμένο κτίριο δεν προβλέπεται από το Κράτος καμία αποζημίωση.

 

antennes.gr

 

περισσότερα
Back to top button