Κόσμος

Τον Ιούνιο έρχεται η τηλεόραση του Facebook!

Το Facebook φαίνεται πως ολοκλήρωσε τις συζητήσεις για να αγοράσει δικαιώματα και να προβάλει μέσα από την πλατφόρμα του, τηλεοπτικά προγράμματα

Μέσα στον Ιούνιο το Facebook ετοιμάζεται να ανακοινώσει τουλάχιστον 24 τηλεοπτικά προγράμματα τα οποία θα προβάλλονται μέσα από την νέα υπηρεσία τηλεόρασης που έχει ετοιμάσει.
Όπως είναι λογικό εκτός από τις ακριβές παραγωγές όπως είναι οι σειρές και οι ταινίες το Facebook θα έχει στην νέα υπηρεσία του και μίνι σειρές (5-10 λεπτών) οι οποίες θα ανανεώνονται σε καθημερινή βάση και πιστεύει ότι λόγω της υψηλής ποιότητας που θα έχουν οι παραγωγές του θα βρει και μεγάλους χορηγούς.
Τέλος ένα από τα πρώτα σόου που θα δούμε στη νέα υπηρεσία τηλεόρασης του Facebook θα είναι ένα ριάλιτι με τους πρωταγωνιστές να πηγαίνουν ραντεβού σε περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας πριν συναντηθούν από κοντά.
Το θέμα τώρα είναι αν τελικά και κατά πόσο το Facebook θα καταφέρει να πείσει τους χρήστες για την νέα υπηρεσία του έτσι ώστε να μην χρειάζεται να μπαίνουν σε άλλη υπηρεσία για να βλέπουν σειρές και ταινίες ενώ δεν αποκλείεται αυτό, να αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε τηλεόραση μέχρι σήμερα.
περισσότερα
Back to top button