ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΓρεβενάΚαστοριά

Παγκορασίδες: Κεραυνός Αγ. Γεωργίου – Άργος Ορεστικό 60-51  (ρεπορτάζ – φωτογραφίες)

Ήττα στο ξεκίνημα του β΄ γύρου για τις πανκορασίδες του ΑΣ. Άργους Ορεστικού, που παρά τις απουσίες, έκαναν μια καλή εμφάνιση αλλά χωρίς να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα και τη ρεβάνς για τον πρώτο γύρο, καθότι ηττήθηκαν στα Γρεβενά από τον τοπικό Κεραυνό με σκορ 60-51.

Ξεκίνημα στο παιχνίδι  με τις γηπεδούχες να παίρνουν ένα προβάδισμα 3 πόντων στο πρώτο δεκάλεπτο, ξεκινώντας καλύτερα το ματς. Στην συνέχεια ωστόσο οι παίχτριες του Άργους  Ορεστικού με όπλο την καλή προσωπική άμυνα και την συγκέντρωση στα τελειώματα , μείωσαν την διαφορά με το ημίχρονο να «κλείνει» στο 33-28.

Αν και οι φιλοξενούμενες φάνηκαν αρκετά ανταγωνιστικές και στην συνέχεια του παιχνιδιού, η έλλειψη συγκέντρωσης στο ξεκίνημα του τρίτου δεκαλέπτου, έδωσε την δυνατότητα στον έμπειρο Κεραυνό να πετύχει 6 εύκολους και αναπάντητους πόντους, γεγονός που έδωσε και την ψυχολογία που χρειαζόταν οι γηπεδούχες για φτάσουν στην νίκη .

Με την ομάδα του Άργους να μένει κοντά στο σκορ και να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια αλλά να μην μπορεί να απειλήσει παραπάνω στο τέταρτο δεκάλεπτο , το τελικό 60-51 βρήκε δικαίως νικήτρια την ομάδα του Κεραυνού Αγ. Γεωργίου.

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του Άργους Ορεστικού αντιμετωπίζει εντός έδρας την Καστοριά.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ:

Α΄(17-14), Β΄(33- 28), Γ΄ ( 50- 41) , Δ΄ ( 60-51)

ΑΣ.ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ (Γεωργοπούλου): Μεσελίδου Β. ,Δράσκα Α.,  Χατζή Α. , Σαρρή Μ., Ταγαρά Α., Ντεροπούλου Φ., Ευαγγελίδου Γ., Βελίδη  Μ., Αντωνίου Ο., Σιδηροπούλου Ε., Μπίζιου Η., Χασιώτη Μ.

 

περισσότερα
Back to top button