ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Γίνε κι εσύ εθελοντής στις καλοκαιρινές δράσεις της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καστοριάς (αίτηση)

Και φέτος το καλοκαίρι, ξεκινάει ένα μεγάλο ταξίδι στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καστοριάς.
Ως μέλος του Δικτύου Ελληνικών Βιβλιοθηκών, η Βιβλιοθήκη μας συμμετέχει στην καλοκαιρινή εκστρατεία δημιουργικότητας με θέμα «Περιπέτειες από σημείο σε σημείο» που συντονίζεται από την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος και καλεί παιδιά, νέους και ενήλικες σε νέες περιπέτειες!
Με δράσεις δημιουργικότητας που προάγουν τη φαντασία και την αγάπη για το βιβλίο, θα ξεκινήσουμε θερμά το καλοκαίρι μας. Από την 16η Ιουνίου μέχρι και τα τέλη Αυγούστου!
Και φέτος λοιπόν, σας καλούμε, αν θέλετε να αποκτήσετε εμπειρία σε δράσεις με παιδιά, να μάθετε μαζί τους και να περάσετε δημιουργικά κι εσείς το χρόνο σας, να γίνετε εθελοντές και συνταξιδιώτες της καλοκαιρινής μας εκστρατείας.

Έχεις ελεύθερο χρόνο;
Αγαπάς τα παιδιά;
Σου αρέσει να προσφέρεις;

Γίνε εθελοντής στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καστοριάς για την υλοποίηση της “Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2017” που θα πραγματοποιηθεί για 5ο συνεχόμενο καλοκαίρι.
Πότε;
Μπορείς να συμμετέχεις για το διάστημα που επιθυμείς από 15 Ιουνίου έως 5 Σεπτεμβρίου.
Τι μπορείς να κάνεις;
Μπορείς να αναλάβεις τη διεξαγωγή μιας δραστηριότητας ως εμψυχωτής, να υποστηρίξεις τις υπάρχουσες δραστηριότητες, να εξυπηρετείς το κοινό.
Όλες οι δεξιότητες είναι ευπρόσδεκτες καθώς υπάρχουν πολλοί τομείς στους οποίους όλοι μπορούν να φανούν χρήσιμοι, ανάλογα με τις ανάγκες.

Αίτηση εθελοντή για την καλοκαιρινή εκστρατεία 2017

 

 

 

 

 

 

περισσότερα
Back to top button