Άργος ΟρεστικόΓούναΚαστοριά

Ευχαριστήρια του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς προς τους Δήμους Καστοριάς και Άργους Ορεστικού

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς ο «Προφήτης Ηλίας» εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στον Δήμο Καστοριάς για την πολύ σημαντική υποστήριξή του στη διοργάνωσης της 42ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας Καστοριάς.

Ιδιαιτέρως, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Καστοριάς, Ανέστη Αγγελή, όλους τους Αντιδημάρχους, και κυρίως την κ. Ματούλα Αντωνίου και τον κ. Σωκράτη Λιάνο, οι οποίοι συνέβαλαν σε σημαντικό βαθμό στην επιτυχία της προσπάθειάς μας.

Επίσης, εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας σε όλο το προσωπικό του Δήμου που εργάστηκε σκληρά και με ζήλο για να φτάσει ψηλά η φετινή διοργάνωση. Όλοι οι εργαζόμενοι του Δήμου και πολύ περισσότερο και  οι υπάλληλοι στους τομείς Καθαριότητας και Τεχνικών Υπηρεσιών υπήρξαν συνεργάτες μας σε αυτή τη δράση, η οποία είχε πολύ θετικά αποτελέσματα για την προβολή της πόλης μας σε πανελλαδικό και παγκόσμιο επίπεδο.

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε την πρόεδρο, Εύη Σιστοβάρη, και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Καστοριάς.

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς ο «Προφήτης Ηλίας» αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο Άργους Ορεστικού, Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου, και όλες τις  υπηρεσίες του που συνέδραμαν σε σημαντικό βαθμό στη διεξαγωγή της 42ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας.

Κυρίως δε, θέλουμε να ευχαριστήσουμε το προσωπικό των Τεχνικών Υπηρεσιών και της Υπηρεσίας Καθαριότητας, που εργάστηκαν σκληρά για την άψογη εικόνα του Κέντρου Γούνας κατά την ημέρα των εγκαινίων της Έκθεσης.

 

 

περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button