ΓούναΚαστοριά

Ο εκπρόσωπος του Enterprise Greece στην Έκθεση Γούνας

Τον επικεφαλής Επιχειρηματικών Αποστολών του Enterprise Greece, Μένο Αγγελάκη, υποδέχθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης, στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο φορέων για την προώθηση της Ελληνικής γούνας  στο εξωτερικό.

Ο κ. Κορεντσίδης ευχαρίστησε τον κ. Αγγελάκη για την υποστήριξή του Enterprise Greece στη διοργάνωση της Έκθεσης και τη συμβολή του για την έλευση της μεγάλης επιχειρηματικής αποστολής από την Κορέα.

Από την πλευρά του, ο κ. Αγγελάκης δήλωσε εντυπωσιασμένος από τη φετινή διοργάνωση, την οποία χαρακτήρισε ιδιαίτερα αναβαθμισμένη και ανάλογη των μεγάλων διεθνών εκθέσεων του εξωτερικού.

«Μέσα από την Έκθεση Γούνας της Καστοριάς δίνεται η ευκαιρία στους αγοραστές να δουν ολόκληρο τον κλάδο της γούνας σε έναν ενιαίο χώρο και να κάνουν τις επαφές τους με τους κατασκευαστές. Αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο επιλέξαμε και φέτος να πραγματοποιήσουμε την επιχειρηματική αποστολή της Κορέας», υποστήριξε ο εκπρόσωπος του Enterprise Greece, ανακοινώνοντας πως ήδη υπάρχει ο προγραμματισμός για τις δράσεις εξωστρέφειας του 2018, οι οποίες θα είναι περισσότερες για τον κλάδο της γούνας από ό,τι οι περυσινές.

 

 

περισσότερα
Back to top button