ΓούναΚαστοριά

Η Μαρία Αντωνίου στην Έκθεση και στο Gala (φωτογραφίες)

Στην επίσημη έναρξη της 42ης Διεθνούς Έκθεσης Καστοριάς εκπροσωπώντας, τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη. Σε έναν ακλόνητο θεσμό. Σε ένα πρωτοποριακό και φαντασμαγορικό Gala με φόντο την όμορφη πόλη μας. Σε μία πραγματική γιορτή για την Καστοριά και τη Γούνα. Η Καστοριά του εμπορίου και της γουνοποιίας έρχεται στο επίκεντρο των διεθνών εμπορικών συναλλαγών γούνας για μία ακόμη φορά. Με μία στρατηγική επιλογή συνεργασίας με την ΔΕΘ – HELEXPO, που συμβάλλει στην περαιτέρω αναβάθμιση της Έκθεσης και της προσδίδει ακόμη περισσότερη αίγλη και δυναμική.

Ιδιωτική πρωτοβουλία, παραγωγικότητα, καινοτομία και εξωστρέφεια, αποτελούν στοιχεία και χαρακτηριστικά της Γουνοποιίας και της Καστοριάς. Είναι τα ίδια τα στοιχεία και χαρακτηριστικά τα οποία ταυτίζονται απόλυτα με το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας. Για να ενώσουμε όλες τις υγιείς δυνάμεις στον δρόμο της δημιουργίας και της αριστείας.

Θερμά συγχαρητήρια σε διοργανωτές και συμμετέχοντες με πολλές ευχές για καλή επιτυχία και καλές δουλειές. Η 42η Διεθνής Έκθεση Καστοριάς ας γίνει το εφαλτήριο για να ξεκινήσει η ανάκαμψη έπειτα από δύο χρόνια μεγάλης πίεσης στον κλάδο. Σε έναν κλάδο όπου η γούνα, ως καθαρά εξαγωγικό προϊόν και σήμα κατατεθέν της περιοχής, έχει προσφέρει τα μέγιστα στην τοπική και την εθνική μας οικονομία.

 

περισσότερα
Back to top button