ΓούναΔυτική ΜακεδονίαΚαστοριά

Πρωτοφανής απουσία του περιφερειάρχη Θ. Καρυπίδη από τα εγκαίνια της 42ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας Καστοριάς!

Πρώτο θέμα συζήτησης αποτελεί σήμερα στην Καστοριά η πρωτοφανής απουσία του περιφερειάρχη Θόδωρου Καρυπίδη από τα εγκαίνια της 42ης Διεθνούς Γούνας, τα οποία, μάλιστα, τέλεσε ο ίδιος ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρης Παπαδημητρίου!

Τα σχόλια των τοπικών φορέων και των παραγόντων στο χώρο της γούνας είναι ιδιαίτερα δηκτικά, ενώ δεν είναι λίγοι όσοι σημειώνουν με νόημα πως «Ο Θόδωρος Καρυπίδης πήγε στα εγκαίνια της νέας τουριστικής μονάδας του Μουζενίδη στη…Χαλκιδική, πήγε στα εγκαίνια στις σήραγγες στα Τεμπη, αλλά δεν ήρθε στα εγκαίνια της Έκθεσης Γούνας που αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στην περιφέρειά του»!

Όλες οι πληροφορίες, πάντως, θέλουν τον περιφερειάρχη να «κρύβεται» από τους Καστοριανούς και τους ανθρώπους της γούνας καθώς πέρυσι είχε υποσχεθεί, στα εγκαίνια της Έκθεσης, πρόγραμμα απασχόλησης 500 ατόμων από τον κλάδο της γουνοποιίας, το οποίο, όμως, ουδέποτε υλοποίησε!

Και, έτσι, υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια για το πρόσωπό του, η οποία θα εκφραζόταν, ενδεχομένως, και στα σημερινά εγκαίνια, τα οποία απέφυγε ο Θόδωρος Καρυπίδης…

ΠΑΝ.

kozanimedia.gr

 

περισσότερα
Back to top button