ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Πανκορασίδες: ΑΣ Άργος Ορεστικό – ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας 37-21 (ρεπορτάζ)

Συνέχεια στις νίκες για τις πανκορασίδες του Άργους Ορεστικού που επικράτησαν με χαρακτηριστική άνεση του ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας με σκορ 37-21.

Παρότι οι αθλήτριες του ΑΣ. Άργους Ορεστικού  δεν έπιασαν την απόδοση του προηγούμενου εκτός έδρας παιχνιδιού (το σκορ έμεινε σε χαμηλά επίπεδα) ,κάνοντας ένα μέτριο ξεκίνημα αλλά πιάνοντας στην συνέχεια απόδοση με το τρίτο δεκάλεπτο να είναι καθοριστικό , δεν δυσκολέυτηκαν καθόλου να πάρουν το ρόζ φύλλο αγώνα προσφέροντας και πάλι  όμορφο  θέαμα, βγάζοντας ωράιες φάσεις απο ομαδικές συνεργασίες!

Ο τρόπος παιχνιδιού των γηπεδούχων, έκανε το ματς να φαίνεται αρκετά εύκολο , κάτι που ήταν και πραγματικότητα μιας και δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημέιο του παιχνιδιού και με την άμυνα να είναι αποτελεσματική, πήραν την μεγάλη  νίκη στο τοπικό αυτό ντέρμπυ!

Εμφανής ήταν και η διαφορά εμπειρίας των δύο ομάδων, καθώς αρκετές αθλήτριες απο το τμήμα αυτό συμμετείχαν κατά την διάρκεια της χρονιάς στα παιχνίδια του πρωταθλήματος των Γυναικών, αποκομίζοντας σημαντικές παραστάσεις αλλά και έχοντας ουσιαστικό και εποικοδομητικό ρόλο στο ρόστερ!

Χαρακτηριστικό του ήθους των αθλητριών της ομάδας του Άργους, είναι το γεγονός ότι τηρούν απόλυτα και σε κάθε φάση το “fair play” και  σε κάθε αναμέτρηση,  έχοντας μια άψογη αθλητική συμπεριφορά εντός και εκτός γηπέδου, γεγονός που αποσπά το θερμότερο χειροκρότημα απο τις κερκίδες!

Την επόμενη αγωνιστική ενόψη του Β΄ γύρου του πρωταθλήματος,  η ομάδα του Άργους Ορεστικού, αντιμετωπίζει σε εκτός έδρας παιχνίδι τον έμπειρο Κεραυνό Αγ. Γεωργίου, ψάχνοντας την ρεβάνς για την ήττα του  πρώτου γύρου.

 ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ:

Α΄(8-5), Β΄(16- 10), Γ΄ ( 30- 16) , Δ΄ ( 37-21)

ΑΣ.ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ (Γεωργοπούλου): Μεσελίδου Β. ,Δράσκα Α.,  Χατζή Α. , Σαρρή Μ., Ταγαρά Α., Ντεροπούλου Φ., Ευαγγελίδου Γ., Νικολαϊδου Ν., Αντωνίου Ο., Καραπαναγιωτίδου Μ., Μπίζιου Η., Χασιώτη Μ.

 

 

 

περισσότερα
Back to top button