Άργος ΟρεστικόΕκδηλώσειςΚαστοριά

Καστοριά: Δωρεάν εξέταση Τεστ Παπ στις γυναίκες στρατιωτικούς και στις συζύγους στρατιωτικών

Το διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς στα πλαίσια των κοινωνικών δράσεων που πραγματοποιεί, οι οποίες στοχεύουν στην κοινωνική αλληλεγγύη και στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των μελών του και τιμώντας την γιορτή της μητέρας, ανακοινώνει ότι θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Άργους Ορεστικού την Πέμπτη 11 Μαΐου 2017 και από ώρα 09:00 έως 13:00 στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Άργους Ορεστικού, σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο, δωρεάν εξέταση «Τεστ Παπ» σε όλες τις γυναίκες συναδέλφους και στις συζύγους των συναδέλφων. Επίσης θα γίνει ενημέρωση από εξειδικευμένο προσωπικό του Κέντρου Υγείας για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας και την συμβουλευτική αυτοεξέταση μαστού.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού ατόμων που μπορούν να κάνουν την εξέταση «Τεστ Παπ» ημερησίως, οι ενδιαφερόμενες παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το μέλος του ΔΣ της Ένωσης μας Ανθστή (ΥΓ) Παπανδρέου Ευαγγελία στο τηλέφωνο 6972541341 για την σειρά προτεραιότητας τους. Σε περίπτωση μεγάλης συμμετοχής η δράση θα επαναληφθεί και σε νέα ημερομηνία με νεότερη ανακοίνωση.

Η Ε.Σ.ΠΕ.Ε. Καστοριάς ευχαριστεί θερμά το Κέντρο Υγείας Άργους Ορεστικού για την άμεση και θετική ανταπόκριση στην πρόσκληση μας.

 

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Ο Πρόεδρος 

Χρήστος Μαρινέλης

Αλχίας (ΤΠΖ)

6944857472   

Ο Γεν. Γραμματέας 

Ελευθέριος Καράτσογλου

Υπλγός (ΑΔΒ)

6973279012

 

 

 

περισσότερα
Back to top button