Ελλάδα

Κάθε μπουκιά και έμφραγμα! – Πίτσα, μέσα σε μπέργκερ, μέσα σε πίτσα!

Την πίτσα την ξέρουμε από την καλή και από την ανάποδη, το μπέργκερ επίσης, ενώ κάπου έχουμε πετύχει και πίτσα-μπέργκερ. Αλλά τίποτα δεν μπορεί να μας προετοιμάσει για το τερατούργημα του παρακάτω βίντεο: μία πίτσα, μέσα σε ένα μπιφτέκι, ανάμεσα σε δύο πίτσες!

Για την παρασκευή της συγκεκριμένης ατομικής βόμβας θερμίδων, το ζευγάρι πίσω από το κανάλι Hellthy Junk Food στο YouTube, χρησιμοποίησε τρεις κατεψυγμένες πίτσες με πεπερόνι, 1,5 κιλό κιμά, έξτρα τυρί, έξτρα σάλτσα, έξτρα πεπερόνι. Πρώτα έψησαν μια μικρή πίτσα, την τοποθέτησαν ανάποδα πάνω σε ένα τεράστιο μπιφτέκι, άπλωσαν πάνω της σάλτσα, έριξαν πολύ τυρί και πεπερόνι, και τη σκέπασαν με άλλο ένα εξίσου τεράστιο μπιφτέκι.

Αφού έκλεισαν γύρω γύρω το… πιτσομπίφτεκο, το έβαλαν στο τηγάνι. Όταν ψήθηκε, το τοποθέτησαν πάνω σε μια μεσαία πίτσα, επανέλαβαν τη διαδικασία με την έξτρα σάλτσα, το τυρί και το πεπερόνι και έκοψαν την κόρα από την κάτω πίτσα. Λίγο ακόμη ψήσιμο για τα έξτρα υλικά και, τέλος, η τρίτη πίτσα με κομμένη κόρα τοποθετείται θριαμβευτικά στην κορυφή.

Πίτσα, μέσα σε μπέργκερ, μέσα σε πίτσα, λοιπόν. Πιο εύκολα το φτιάχνεις, παρά το τρως. Δοκιμάστε με δική σας ευθύνη…

koolnews.gr

περισσότερα
Back to top button