ΕλλάδαΚόσμος

Ετοιμάζεται κινεζική επέλαση στο real estate της Βόρειας Ελλάδας

 

Εκπρόσωποι μίας από τις μεγαλύτερες εταιρείες διαχείρισης ακινήτων διεθνώς αναζητούν «φιλέτα» στη Μακεδονία. Κινεζική συμμετοχή και στον ΟΛΘ.

Η κινεζική Wanda, που δραστηριοποιείται στο κομμάτι του real estate και είναι από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κλάδο της, διεθνώς, όπως επιβεβαιώνεται μόλις τώρα και από τρίτες πηγές, είχε στείλει προ ημερών τρία κορυφαία στελέχη της και στην Βόρεια Ελλάδα και έκαναν περιοδεία, σε συγκεκριμένους προορισμούς και «φιλέτα», που προσφέρονται προς «αξιοποίηση».

Τους συνόδευε, μάλιστα, ο αρμόδιος υφυπουργός Οικονομίας, Στέργιος Πιτσιόρλας, με εντολή του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος είχε συναντηθεί με τον CEO της Wanda, κατά το τελευταίο ταξίδι του στο Πεκίνο.
Στις 14-15 Μαΐου, την Κίνα επισκέπτεται (και πάλι) ο κ. Τσίπρας, στο πλαίσιο της συνόδου των χωρών που συμμετέχουν στο project «ο δρόμος του μεταξιού». Μαθαίνουμε λοιπόν ότι εκεί θα ξανασυναντηθεί με τον επικεφαλής της Wanda. Το συμπέρασμα; Κάτι πολύ μεγάλο ετοιμάζεται στο κομμάτι του real estate, με κινεζική πρωτοβουλία και φαίνεται ότι αφορά και την ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας. Λεπτομέρειες, προσεχώς.

voria.gr

 

 

περισσότερα
Back to top button