ΑθλητικάΕλλάδαΚαστοριά

Αντίο με τιμές για τον Νίκο Λαζαρίδη

 

Νικηφόρο φινάλε στο φετινό πρωτάθλημα για τον Ατρόμητο, που επιβλήθηκε άνετα 4-1 του Πλατανιά. Με το “αστέρι” αγωνίστηκαν για τελευταία φορά οι Μπρίτο και Λαζαρίδης, οι οποίοι βραβεύτηκαν πριν από το παιχνίδι για την σπουδαία προσφορά τους στον σύλλογο, παραλαμβάνοντας φανέλες που ανέγραφαν τον αριθμό των συμμετοχών τους. Επίσης, τιμήθηκε και ο προπονητής των φιλοξενούμενων, ο Γιώργος Παράσχος, ο οποίος παραμένει ο κόουτς με τα περισσότερα ματς στον πάγκο του συλλόγου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το ματς δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική, καθώς εξελίχθηκε σε παράσταση για ένα ρόλο, όπως αποδεικνύει και το τελικό αποτέλεσμα. Η ομάδα του Περιστερίου πέτυχε τέσσερα γκολ, είχε δύο δοκάρια και άλλες κλασσικές χαμένες ευκαιρίες, απέναντι στους κρητικούς, που παρατάχθηκαν με αναπληρωματικούς. Το σκορ άνοιξε ο Ντάουντα στο 12′. Ο Τόνσο έχασε τρεις ευκαιρίες με καλύτερη αυτή του 18′ που σημάδεψε το δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Κάργα στο 39′, για να δώσει προβάδισμα ξανά στην ομάδα του Ρικάρντο Σα Πίντο, ο Ντιγκινί στο 43′. Ο Γάλλος φορ καθάρισε το ματς στο 72′ και το τελικό 4-1 διαμορφώθηκε με αυτογκόλ του Σάαντο στην εκπνοή. Δοκάρι είχε ο Ούμπιντες στις καθυστερήσεις.

Τελευταίο παιχνίδι ήταν και για τον Δημήτρη Λημνιό, που μεταγράφηκε στον ΠΑΟΚ, ενώ το ντεμπούτο του έκανε ο Δημήτρης Τσατσόπουος.

 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Ζησόπουλος, Κατράνης, Μανιάτης, Ούμπιδες, Λημνιός (90΄ Τσατσόπουλος), Τόνσο (81΄ Μπρίτο), Ντιγκινί, Ντάουντα (68΄ Μπάγκα).

 Πλατανιάς: Κοκκαλάς, Μαραγκός (46΄ Σκουλουδάκης), Πριντέτα, Καρυπίδης, Στανισάβλιεβιτς, Κάργας, Ντίντακ (74΄ Ρενάτο), Παπανικολάου, Γουνδουλάκης, Σίγκνεβιτς (87΄ Σάαντο), Γιακουμάκης.

atromitistas.gr

περισσότερα
Back to top button