ΓούναΕκδηλώσειςΚαστοριά

Στη χοροεσπερίδα της ΝΟ.Δ.Ε. Καστοριάς (φωτογραφίες)

Μαρία Αντωνίου: “Έρχεται η πολιτική αλλαγή λύτρωση για τη χώρα με την ΝΔ στην κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό”

Παρουσία του Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνου Τσιάρα και του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της ΝΔ, κ. Κώστα Τζαβάρα, έγινε την Παρασκευή 28 Απριλίου, η ετήσια χοροεσπερίδα της ΝΟΔΕ Καστοριάς, στην διάρκεια της οποίας η Μαρία Αντωνίου πραγματοποίησε ομιλία στα στελέχη και τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας.

Η Μαρία Αντωνίου αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας λέγοντας πως “η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μετά από συνεχείς παλινωδίες, αυταπάτες και βέβαια λέγοντας συνεχώς ψέματα οδηγεί την χώρα μας σε ένα 4ο μνημόνιο”, ενώ σημείωσε πως “και στην Καστοριά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πήγε πίσω και σε φόρους και σε ψέματα αναφέροντας ότι αύξησε την τιμή στο πετρέλαιο θέρμανσης, ενώ μείωσε στο ελάχιστο τους δικαιούχους του επιδόματος θέρμανσης, καθυστερεί τις αποζημιώσεις των αγροτών, ματαίωσε την ανέγερση του αστυνομικού μεγάρου”, λέγοντας χαρακτηριστικά πως “συνεχίζουν να μας δουλεύουν ψιλό γαζί”.

Μιλώντας για την οργανωτική ανασυγκρότηση και εκπόνηση νέου κυβερνητικού προγράμματος από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η Μαρία Αντωνίου υπογράμμισε πως αυτό προχωράει με γρήγορα βήματα, τονίζοντας πως από τη θέση της ως Τομεάρχης Έρευνας και Καινοτομίας, έχουν ήδη ολοκληρωθεί οι προγραμματικές θέσεις της παράταξης.

Τέλος σημειώνοντας πως  “ο αγώνας για να ξαναστήσουμε την πατρίδα και την κοινωνία στα πόδια της θα είναι δύσκολος”, κάλεσε όλα τα στελέχη “υπό την ηγεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη να προχωρήσουν μαζί και να μη λείψει κανείς και από αυτόν τον αγώνα”.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της επίσκεψης των κεντρικών στελεχών της ΝΔ στην Καστοριά, πραγματοποιήθηκαν επαφές και συναντήσεις με τον Αντιπεριφερειάρχη και τον Δήμαρχο Καστοριάς, καθώς επίσης και με θεσμικούς φορείς και παράγοντες, ενώ παραχωρήθηκε συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button