ΓούναΚαστοριά

Θα «βουλιάξει» η Καστοριά τις ημέρες της 42ης Έκθεσης Γούνας

Ασύλληπτα ποσοστά πληρότητας 

Λιγότερες από 6 ημέρες έχουν απομείνει μέχρι την επίσημη έναρξη της 42ης Έκθεσης Γούνας Καστοριάς.

Οι προετοιμασίες βρίσκονται, πλέον, στο τελικό στάδιο κι όλοι μιλούν για άρτιο αποτέλεσμα που θα ικανοποιήσει όλους τους συμμετέχοντες και τους επισκέπτες.

Οι προσδοκίες φέτος είναι πιο αυξημένες από ποτέ -συγκριτικά με τις διοργανώσεις των τελευταίων ετών –  γεγονός που οφείλεται στην εμφανή μεταστροφή στον κλάδο, παγκοσμίως.

Οι καινοτομίες

Για πρώτη φορά το λαμπερό gala θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο της πόλης μας, στην Πλατεία Ντολτσό, συνδυάζοντας εξαιρετική γούνα και glamorous κλίμα…στο πλέον Παραδοσιακό Καστοριανό σκηνικό.

Τα οφέλη για την πόλη…

Εκτός από τους συμπολίτες μας – επαγγελματίες του κλάδου της γουνοποιίας – κερδισμένη φαίνεται πως βγαίνει στο σύνολό της η πόλη της Καστοριάς, η οποία με τη διοργάνωση της έκθεσης θα καταφέρει να μαγνητίσει τα βλέμματα του εγχώριου και διεθνούς τύπου.

Παραθέτουμε τα αποτελέσματα της αναζήτησής μας στη μηχανή αναζήτησης καταλυμάτων Booking.com και θα καταλάβετε για ποιο λόγο το επόμενο Σαββατοκύριακο, μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε, πως η καρδιά της πόλης θα χτυπά σε ρυθμούς 42ης Έκθεσης Γούνας Καστοριάς!

90% πληρότητα και μόνο 3 διαθέσιμα καταλύματα (ακόμη) στην πόλη της Καστοριάς…Το 100% είναι πολύ κοντά…

 

Καλή γουν-εβδομάδα!

Χ.Κ.

aboutkastoria.gr

περισσότερα
Back to top button