ΑθλητικάΕλλάδα

Ο ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου με θρίαμβο 4-0 επί του Παναθηναϊκού (βίντεο τα γκολ)

Ένας σαρωτικός ΠΑΟΚ συνέτριψε τον Παναθηναϊκό με 4-0 στην Τούμπα και προκρίθηκε πανηγυρικά στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ανατρέποντας το εις βάρος του 2-0 του πρώτου ημιτελικού.

Οι “ασπρόμαυροι” θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ στον μεγάλο τελικό του θεσμού που θα διεξαχθεί στις 6 Μαΐου (δεν έχει οριστεί το γήπεδο), διεκδικώντας το τρόπαιο που έχουν να κατακτήσουν 14 χρόνια, από το 2003.

Πέλκας στο 14΄ με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ, Μάτος στο 48΄ με φοβερή κεφαλιά, Σάχοβ στο 73΄ με υπέροχο σουτ και Πρίγιοβιτς στο 83΄ με κοντινό πλασέ μετά από εκπληκτική ενέργεια και ασίστ του Μπίσεσβαρ, πέτυχαν τα γκολ του θριάμβου του Δικεφάλου.

Ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε με δέκα παίκτες από το 72ο λεπτό, εξαιτίας αποβολής του Χουλτ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, με τον ΠΑΟΚ να εκμεταλλεύεται άμεσα το αριθμητικό του πλεονέκτημα, σκοράροντας το τρίτο γκολ στο επόμενο λεπτό και “σφραγίζοντας” ουσιαστικά το εισιτήριο για τον τελικό.

Φυσικά αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης οι παίκτες του ΠΑΟΚ ξέσπασαν σε έξαλλους πανηγυρισμούς μαζί με τους οπαδούς της ομάδας που γέμισαν το γήπεδο και δημιούργησαν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα. Όλοι μαζί έστησαν ένα “ασπρόμαυρο”… πάρτι για την πρόκριση στον τελικό.

Συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Μάτος, Κρέσπο, Μαλεζάς, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Σάχοβ (79′ Κάνιας), Ουάρντα (46′ Μπίσεσβαρ), Πέλκας, Κάμπος (59′ Ενρίκε), Πρίγιοβιτς.

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήκος, Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής, Μολέντο, Χουλτ, Κουρμπέλης, Ρέις, Βιγιαφάνιες (88′ Χατζηγιοβάννης), Εμποκού (66′ Μολίνς), Κλωναρίδης (77′ Λουντ), Μπεργκ.

thestival.gr

όλα τα γκολ

 

 

 

 

 

περισσότερα
Back to top button