ΑθλητικάΚαστοριάτελευταίες ειδήσεις

Όλες οι πληροφορίες για τη συμμετοχή σας στο Run Greece Καστοριά

Οι εγγραφές για τους αγώνες RUN GREECE – ΚΑΣΤΟΡΙΑ συνεχίζονται

Οι εγγραφές για τους αγώνες RUN GREECE ΚΑΣΤΟΡΙΑ (Ημιμαραθώνιος Δρόμος, Αγώνες 5χλμ & 10χλμ και Παιδιών) υποβάλλονται είτε online μέσω της παρούσας ιστοσελίδας (πατήστε εδώ), είτε με την συμπλήρωση της σχετικής έντυπης αίτησης που μπορείτε να προμηθευθείτε από τις 20 Απριλίου 2017, στα γραφεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας (τηλ. 24670 23555).


ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Οι εγγραφές ολοκληρώνονται με τη συμπλήρωση των ορίων συμμετοχής ανά αγώνα ή την Τρίτη 09 Μαΐου 2017, στο βαθμό που τα όρια συμμετοχής δεν έχουν συμπληρωθεί νωρίτερα. Για τους συμμετέχοντες που έχουν επιτυχώς ολοκληρώσει τη διαδικασία εγγραφής τους μέχρι την Τρίτη 02 Μαΐου εκδίδεται προσωποποιημένος αριθμός συμμετοχής (με τυπωμένο το όνομα του συμμετέχοντα επάνω στον αριθμό συμμετοχής).

Εγγραφές μετά τις 09 Μαΐου θα είναι δυνατές μόνο εφόσον δεν έχουν συμπληρωθεί τα παρακάτω όρια συμμετοχής και μόνο το Σάββατο 13 Μαΐου 2017 στο Κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς από όπου όλοι οι δρομείς παραλαμβάνουν τον αριθμό συμμετοχής τους.


ΟΡΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧHΣ

Το όριο συμμετοχής στον αγώνα είναι 3.500 δρομείς
Ημιμαραθώνιος: 300 (γεννημένοι/ες το 1999 και μεγαλύτεροι/ες)
Αγώνας 10χλμ: 600 (γεννημένοι/ες το 2001 και μεγαλύτεροι/ες)
Αγώνας 5χλμ: 1700 (γεννημένοι/ες το 2004 και μεγαλύτεροι/ες)
Αγώνας Παιδιών: 900 (παιδιά γεννημένα το 2005,2006,2007)


ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η συμμετοχή στον Ημιμαραθώνιο Δρόμο και τους στους Αγώνες 5χλμ & 10χλμ έχει συμβολική συνδρομή 5 Ευρώ.

Η καταβολή της συνδρομής συμμετοχής σας γίνεται:
(α) είτε μέσω πιστωτικής κάρτας στην περίπτωση online εγγραφής κατά την υποβολή της αίτησης συμμετοχής,
(β) είτε μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό της διοργάνωσης:
(Τράπεζα ΕΘΝΙΚΗ – ΙΒΑΝ: GR0601100800000008048057981, Δικαιούχος Λογαριασμού: ΣΕΓΑΣ)
(γ) είτε με μετρητά κατά την παράδοση της συμπληρωμένης αίτησης εγγραφής.

Σε περίπτωση που επιλέξετε την κατάθεση στον παραπάνω τραπεζικό λογαριασμό της διοργάνωσης, το ονοματεπώνυμό σας και ο κωδικός εγγραφής πρέπει να αναγράφονται υποχρεωτικά στην αιτιολογία της κατάθεσης, ενώ αντίγραφο της απόδειξης κατάθεσης θα πρέπει να αποστέλλεται άμεσα με φαξ ή email  στο αρμόδιο γραφείο του ΣΕΓΑΣ (fax: 2109331152, email: [email protected]).

ENHMEΡΩΣΗ ΔΡΟΜΕΩΝ

Σε περίπτωση που υποβάλλετε online την αίτηση συμμετοχής σας ή δηλώσετε ορθώς το email σας στην έντυπη αίτηση συμμετοχής που θα συμπληρώσετε, θα λάβετε ηλεκτρονική ενημέρωση για την επιβεβαίωση της εγγραφής σας μέσα σε πέντε εργάσιμες ημέρες. Οι επιβεβαιωμένες αιτήσεις συμμετοχής θα λάβουν ένα δεύτερο email από τη διοργάνωση τρεις μέρες πριν τον αγώνα με τον αριθμό συμμετοχής του δρομέα (bib number) και οδηγίες για την παραλαβής του.

Εάν δεν έχετε email ή δεν το δηλώσατε ορθώς στην αίτηση συμμετοχής σας, τότε μπορείτε να μάθετε τον αριθμό συμμετοχής σας από την παρούσα ιστοσελίδα πατώντας στο menu “Λίστες Εκκίνησης – Καστιοριά” που ενεργοποιείται τρεις μέρες πριν τον αγώνα.

Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να μάθετε τον αριθμό συμμετοχής σας απευθείας στο Κέντρο Εγγραφών (Κτίριο Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς), από όπου όλοι οι δρομείς παρλαμβάνουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ τον αριθμό συμμετοχής τους για τον αγώνα.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ & ΛΟΙΠΟΥ ΥΛΙΚΟΥ – ΚΕΝΤΡΟ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Όλοι οι συμμετέχοντες παραλαμβάνουν τον αριθμό συμμετοχής τους από το Κέντρο Εγγραφών της διοργάνωσης που φιλοξενείται στο Κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς (παλιά Νομαρχία) το Σάββατο 13 Μαίου 2017 από τις 10.00 έως τις 20.00.

Η παραλαβή του αριθμού συμμετοχής γίνεται  με επίδειξη του email που έχει λάβει προηγούμενα ο δρομέας (εφόσον έχει δηλώσει διεύθυνση email) και αναφέρει τον αριθμό συμμετοχής του και της αστυνομικής του ταυτότητας ή άλλου αντίστοιχου εγγράφου ταυτοπροσωπίας (διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης κλπ).

Στην περίπτωση δρομέα που αδυνατεί να παραλάβει ο ίδιος τον αριθμό συμμετοχής του υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής του από άλλο άτομο. Στη περίπτωση αυτή, το άτομο που θα παραλάβει θα πρέπει να έχει μαζί του μία φωτοτυπία της ταυτότητας ή αλλου επίσημου εγγράφου του δρομέα και αντίγραφο του email με τον αριθμό συμμετοχής του δρομέα. Διαφορετικά ΔΕΝ θα είναι δυνατή η παραλαβή του αριθμού.

Σε περίπτωση που κάποιος δρομέας δεν γνωρίζει εκ των προτέρων τον αριθμό συμμετοχής του, μπορεί να ενημερωθεί σχετικά είτε από την παρούσα ιστοσελίδα στην ενότητα “Λίστες Εκκίνησης – Καστοριά” που θα ενεργοποιηθεί τρεις μέρες πριν τον αγώνα.

Ο κάθε δρομέας παραλαμβάνει φάκελο που περιλαμβάνει (ισχύει για τους συμμετέχοντες στον Ημιμαραθώνιο Δρόμο και τους Αγώνες 5χλμ & 10χλμ):
Τον αριθμό συμμετοχής του με ενσωματωμένο chip χρονομέτρησης
Παραμάνες για τον αριθμό συμμετοχής
Αυτοκόλλητο για την τσάντα του δρομέα

Επίσης παραλαμβάνει την Τσάντα του Δρομέα με τις Τεχνικές Οδηγίες του αγώνα.

Στην περίπτωση του Αγώνα Παιδιών, ο αριθμός συμμετοχής και οι παραμάνες δεν δίνονται σε φάκελο αλλά χωριστά, καθώς δεν περιλαμβάνεται chip χρονομέτρησης (δεν υπάρχει χρονομέτρηση στον Αγώνα Παιδιών)

Κέντρο Εγγραφών-Καστοριά

Το Κέντρο Εγγραφών των αγώνων RUN GREECE ΚΑΣΤΟΡΙΑ από όπου όλοι οι ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ δρομείς για τους αγώνες στην πόλη της Καστοριάς (Ημιμαραθώνιος, Αγώνες 5χλμ & 10χλμ και Αγώνας Παιδιών) θα παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους, θα φιλοξενηθεί στο κτίριο της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ το Σάββατο 13 Μαίου 2017 από τις 10.00 έως τις 20.00.

Είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ όλοι οι δρομείς να φροντίσουν για την έγκαιρη παραλαβή του αριθμού συμμετοχής τους το Σάββατο 13 Μαίου 2017 (εντός των αναγραφόμενων ωρών), καθώς σε διαφορετική περίπτωση δεν θα μπορέσουν να συμμετάσχουν στον αγώνα!

ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΧΩΡΙΣ ΑΡΙΘΜΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ!

ΑΡΙΘΜΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΕΝ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής κάθε δρομέα είναι απαραίτητη η προσκόμιση ταυτότητας (ή άλλου αντίστοιχου εγγράφου, πχ. διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης, κλπ.) και η επίδειξη του email με τον αριθμό συμμετοχής, για όσους δρομείς έχουν δηλώσει την ηλεκτρονική διεύθυνση (email) τους.

Για τον δρομέα που αδυνατεί να παραλάβει ο ίδιος τον αριθμό συμμετοχής του υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής του από άλλο άτομο. Στη περίπτωση αυτή, το άτομο που θα παραλάβει θα πρέπει να έχει μαζί του μία απλή φωτοτυπία της ταυτότητας ή αλλου επίσημου εγγράφου του εγγεγραμμένου δρομέα και αντίγραφο του email με τον αριθμό συμμετοχής του δρομέα. Διαφορετικά δεν είναι δυνατή η παραλαβή του αριθμού συμμετοχής σε καμία περίπτωση.

Η παραλαβή των αριθμών συμμετοχής για τον Αγώνα Παιδιών γίνεται ΜΟΝΟ από τους κηδεμόνες των παιδιών. Αριθμοί Συμμετοχής δεν δίνονται σε παιδιά χωρίς τη συνοδεία των κηδεμόνων τους.

Η παραλαβή των αριθμών συμμετοχής ομαδικών εγγραφών σχολείων (ομαδική εγγραφή μαθητών του σχολείου) μπορεί να γίνει από έναν εκπρόσωπο του σχολείου ο οποίος θα έχει μαζί του λίστα με τα ονόματα και τους αριθμούς συμμετοχής των παιδιών της ομάδας του σχολείου. Οι επικεφαλής των ομάδων θα πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να έχουν προ-ενημερώσει σχετικά τα μέλη τους σε περίπτωση ομαδικής παραλαβής.

Ημιμαραθώνιος

10 Χλμ

5 Χλμ

 

περισσότερα
Back to top button