ΓούναΚαστοριά

Δύο καινοτόμες εκδηλώσεις κατά την διάρκεια της FEA 2017 από τη Saga Furs (φωτογραφίες)

Η Saga Furs στην έκθεση γούνας της Αθήνας, όπως και κάθε χρόνο, πραγματοποίησε δύο σημαντικές ενημερωτικές εκδηλώσεις στις οποίες παρουσίασε όλες τις πρόσφατες εξελίξεις τόσο στην παγκόσμια αγορά γουνοδερμάτων και έτοιμων γούνινων ενδυμάτων, καθώς και τις τάσεις τις μόδας στην γούνα και τις νέες τεχνικές που αναπτύσσει κάθε χρόνο το Saga Furs Design Center, με απώτερο σκοπό την ενημέρωση των ενδιαφερομένων για μπορούν να ανταπεξέλθουν στο ιδιαίτερα  ανταγωνιστικό και απαιτητικό διεθνές περιβάλλον.

Η Saga πάντα προσπαθεί να προάγει τον κλάδο και να παρέχει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες στους πελάτες της ώστε να μπορούν να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις των καιρών και μάλιστα σήμερα που οι καιροί το επιβάλλουν πιο επιτακτικά.

Την ομιλία για τους γουνοποιούς πραγματοποίησε ο κ. JulioSuarez Christiansen, Business Director Europe – Farmers and Buyers, και την παρουσίαση των τεχνοτροπιών του Saga Furs Design Center έκανε η κα Sara During, Σχεδιάστρια και εξειδικευμένη τεχνικός γούνας.

Στην ημερίδα των Σχεδιαστών παρουσιάστηκαν πολλά από τα δείγματα που παρουσιάζονται σε επιλεγμένες πρωτεύουσες στα πλαίσια της εκδήλωσης Fur Vision, κατά την οποία καταξιωμένοι σχεδιαστές/διεθνείς οίκοι μόδας και κατασκευαστές έχουν την ευκαιρία να δουν τις πρωτοποριακές ιδέες των συνεργατών του Saga Furs Design Center.

Στην ημερίδα των γουνοποιών παρουσιάστηκε η υφιστάμενη κατάσταση της παγκόσμιας αγοράς, η τάση των τιμών των γουνοδερμάτων, η κίνηση των αγορών τελικού προϊόντος και οι λόγοι που συντελούν προς αυτή την κατεύθυνση. Συζητήθηκε η σημασία της Πιστοποίησης της πρώτης ύλης. Δεδομένου ότι η Saga πούλησε για πρώτη φορά ολόκληρα πιστοποιημένα λοτμινκ γουνοδερμάτων  στην δημοπρασία Μαρτίου, για τα οποία έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι διεθνείς οίκοι μόδας, όπως ο Fendi. Εξ ολοκλήρου πιστοποιημένες συλλογές από αλεπού και finnraccoon δημοπρατούνται εδώ και 8 χρόνια από την Saga.

Από τη ΣΤΗΛΗ ΤΩΝ ΓΟΥΝΟΠΟΙΩΝ

Δώρα Κωτσοπούλου

Εφημερίδα ΝΕΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

περισσότερα
Back to top button