ΑθλητικάΚαστοριά

Λεύκη: Κέρδισαν και φέτος οι Παντρεμένοι! (φωτογραφίες)

Συνεχίστηκε για μια ακόμη χρονιά η παράδοση στον καθιερωμένο φιλικό αγώνα του ΠΑΣ Λεύκης μεταξύ Παντρεμένων και Ανύπαντρων, μιας και η ομάδα των παντρεμένων επικράτησε με 7-6 σε έναν πολύ ενδιαφέρον και αμφίρροπο αγώνα στο γήπεδο της Λεύκης!

Παρόλο λοιπόν που η ομάδα των ανύπαντρων κατάφερε φέτος να παρουσιάσει ένα πολύ οργανωμένο και αξιόμαχο σύνολο, δεν κατάφερε να φύγει νικήτρια και αναγκάστηκε να υποκλιθεί στο ταλέντο και την εμπειρία των παντρεμένων. Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος από το ξεκίνημα μέχρι και την λήξη του παιχνιδιού, με αρκετές φάσεις, ωραίους συνδυασμούς και πολύ καλές επεμβάσεις από αμυντικούς και τερματοφύλακες των δύο ομάδων.

Οι παντρεμένοι είχαν μια ελαφριά υπεροχή καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα, με διακριθέντες τους Θωμά Παγούνη και Κώστα Δραγώνα στο κέντρο και Αντώνη Σίσκο και Κοσμά Γιαννέλα στην άμυνα, αλλά δεν κατάφεραν ποτέ να ξεφύγουν με σκορ ασφαλείας. Η ομάδα των ανύπαντρων αντιστεκόταν, ισοφάριζε και έγινε απειλητική πολλές φορές με την επιθετική τους, σχεδόν μόνιμα εγκατεστημένη στην αντίπαλη περιοχή, των Σπύρο Κυριαζή, Ναούμ Παπά, Πάνο Ζήζο και Γιάννη Τσακωνάρη να χάνει πλειάδα ευκαιριών μπροστά στην εστία του πολύ καλού και χωρίς ευθύνη σε όλα τα γκολ που δέχθηκε Αντώνη Λυσίτση.

Αποκάλυψη του αγώνα οι βετεράνοι Χρυσός Τράικος και Μπινιάκος Δημήτρης, που αποχώρησε τραυματισμένος, αλλά και οι ανέλπιστα νεαροί και πολύ καλοί Καρατζάς Δημήτρης και Δέλλιος Τάσος. Όλοι οι υπόλοιποι παίχτες κινήθηκαν σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα, ενώ και η διαιτησία του Νίκου Αναστασιάδη, παρόλο που δεν έλειψαν ορισμένα παράπονα, ικανοποίησε το περί δικαίου κοινό αίσθημα!

Και του χρόνου λοιπόν με υγεία! Καλή Ανάσταση σε όλους !!!

20170414 17352220170414 173529

20170414 173726

 

pas-lefkis.gr

περισσότερα
Back to top button