Καστοριά

Καστοριά: Συνελήφθη 34χρονος με 32 κιλά κάνναβη (φωτο)

Ο 34χρονος εντοπίστηκε σήμερα τις πρωινές ώρες της Μεγάλης Παρασκευής

Συνελήφθη, σήμερα (14-04-2017) το πρωί σε περιοχή της Καστοριάς, 34χρονος υπήκοος Αλβανίας, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο ειδικού επιχειρησιακού σχεδιασμού για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς, προχώρησαν στη σύλληψη του ανωτέρω.

Ειδικότερα, ο 34χρονος εντοπίστηκε σήμερα (14-04-2017) πρωινές ώρες στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού Σιάτιστας – Κρυσταλλοπηγής και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκαν -4- σάκοι που περιείχαν -30- αυτοσχέδιες συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους -32- κιλών και -330- γραμμαρίων.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

  • -32- κιλά και -330- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
  • -2- κινητά τηλέφωνα και
  • -1- Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Η προανάκριση για την υπόθεση συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς, ενώ ο συλληφθείς με τη σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

περισσότερα
Back to top button