ΑθλητικάΚαστοριά

Νίκησαν παμπαίδες και παγκορασίδες του ΑΣ Καστοριάς στη Μεσοποταμία

Την Κυριακή 9 Απριλίου ξεκίνησε το Πρωτάθλημα των Παμπαίδων. Η ομάδα των Παμπαίδων του Α. Σ. Καστοριάς στον πρώτο αγώνα, επικράτησε επί του ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας με σκορ 45 -80, στο Κλειστό Γυμναστήριο της Μεσοποταμίας. Ήταν ένα εύκολο σχετικά παιχνίδι για την ομάδα της Καστοριάς και συμμετείχαν όλοι οι παίκτες.

Δεκάλεπτα: 5-30, 18-45, 32-56 και 45-80

Α.Σ. Καστοριάς (Μάρας): Καμπούρης, Κέδρος, Παπαδημητρίου, Παπαγιάννης, Φάσσας, Μαρινέλης, Χάτσιος, Βλάχος, Καλαφατίδης, Πελαγίδης και Μονοβασίλης.

Παγκορασίδες

Την Κυριακή 9 Απριλίου πραγματοποιήθηκε ο 1ος αγώνας του Πρωταθλήματος Παγκορασίδων στο Κλειστό Γυμναστήριο της Μεσοποταμίας, όπου  τα Κορίτσια της ομάδας του Α.Σ. Καστοριάς πέτυχαν μια καλή πρώτη εμφάνιση και τη νίκη επί της ομάδας του ΠΑΟΚ, με σκορ 41-43.

Συγχαρήτηρια στην ομάδα του Α.Σ. Καστοριάς! Ευχόμαστε να συνεχίσουν την ίδια πορεία, γιατί δείχνουν ότι είναι το μέλλον του γυναικείου Καστοριανού μπάσκετ.

Α.Σ. Καστοριάς (Παπαδημητρίου): Τσιαντά, Κρανιά, Πολίσι, Καλλίνικου Μ., Θυμιοπούλου, Καλλίνικου Κ., Χατζηιορδανίδου, Ζιάνου, Βλάχου και Παπαηλία.

 

περισσότερα
Back to top button