ΑθλητικάΚαστοριά

Με μεγάλη επιτυχία συμμετείχε ο Ν.Ο.Μαυροχωριου στις τελευταίες προκρίσεις της Εθνικής Ομάδας

Ο Ναυτικός Όμιλος Μαυροχωρίου συμμετείχε στον  δεύτερο και τελευταίο αγώνα αξιολόγησης των αθλητών όλων των σωματείων με σκοπό την ένταξή τους στην εθνική ομάδα, διοργάνωσε η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων (ΕΚΟΦΝΣ) στις 1 και 2 Απριλίου 2017 στο Σχοινιά. Στη διοργάνωση αυτή συμμετείχαν 150 αθλητές & αθλήτριες , μεταξύ των οποίων και οι αθλητές του Ν.Ο.Μ.. Τα πληρώματά μας και τα αγωνίσματα που συμμετείχαν ήταν τα εξής:
1. Στεργιάκας Χρήστος, 1x Σκιφ Εφήβων
2. Κοκκινίδης Ηλίας – Λαμπαδάριος
Πέτρος, 2- Δίκοπο Εφήβων
3. Καραΐσκος Θεόδωρος, 1x Σκιφ Εφήβων
4. Τσακίρη Μαρία, 1x Σκιφ Νεανίδων
5. Παπαδοπούλου Κατερίνα, 1x Σκιφ Γυναικών

Αν και οι καιρικές συνθήκες την πρώτη ημέρα κυρίως δεν ευνοούσαν καθόλου τις κούρσες, παρ’ όλα αυτά η παρουσία των αθλητών μας ήταν αξιέπαινη.
Ο Χρήστος Στεργιάκας στο Σκιφ Εφήβων την πρώτη ημέρα πήρε την τρίτη θέση και τη δεύτερη ημέρα, την πρώτη θέση. Με αυτή του την εμφάνιση  παρέμεινε στο κοινόβιο της εθνικής ομάδας στην κατηγορία εφήβων μέχρι τις 09-04-2017.

Οι Κοκκινίδης Ηλίας και Λαμπαδάριος Πέτρος 2- δίκοπο ήρθαν τέταρτοι την πρώτη ημέρα των αγώνων και τη δεύτερη ημέρα πήραν την πρώτη θέση, όπου με αυτή τους την εμφάνιση λογικά θα επιλεγούν για τα επόμενα κοινόβια της Εθνικής ομάδας στην κατηγορία των εφήβων.
Οι εμφανίσεις των Καραΐσκου Θεόδωρου, Τσακίρη Μαρίας και Παπαδοπούλου Κατερίνας, ήταν πάρα πολύ καλές δίνοντας μας την ελπίδα στις επόμενες δοκιμασίες να έχουν τις ακόμα καλύτερες επιδόσεις.
Το ΔΣ του Ναυτικού Ομίλου Μαυροχωρίου και ο προπονητής κος Τσαλούχος Γιάννης, θέλουν να συγχαρούν όλους τους αθλητές οι οποίοι συμμετείχαν στον αγώνα αξιολόγησης της Εθνικής Ομάδας  και να τους ευχηθούν περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον.

no-mavrohoriou.blogspot.gr

περισσότερα
Back to top button