Καστοριά

Ρεπορτάζ για το νέο κατάστημα ΜΑΣΟΥΤΗΣ στην Καστοριά

Με το νέο κατάστημα η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. αριθμεί συνολικά 264 καταστήματα

Στην Καστοριά, Γράμμου 59 & Αθανασίου  4, βρίσκεται το νέο κατάστημα Μασούτης που εγκαινιάστηκε την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017.

Το κατάστημα βρίσκεται σε πολύ κεντρικό σημείο, διαθέτει 500 τ.μ. χώρο πώλησης σε 2  επίπεδα, 5 ταμεία, απασχολεί 34 άτομα προσωπικό και βρίσκεται απέναντι από το δημοτικό πάρκινγκ.

Δημιουργήθηκε με βάση το νέο μοντέλο καταστημάτων Μασούτης. Πρόκειται για ένα νέο περιβάλλον που όπως σημειώνει η εταιρεία, διαφέρει πολύ από του ανταγωνισμού και προσφέρει μια νέα εμπειρία αγορών, σημειώνει μεγάλη επιτυχία όπου εφαρμόζεται, ενώ οι καταναλωτές το αναγνωρίζουν ήδη ως «περιβάλλον Μασούτη».

Στο νέο κατάστημα οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να κάνουν τις αγορές τους 10% φθηνότερα, να βρουν προσφορές 1+1 δώρο και έως και 50% φθηνότερα σε επιλεγμένα προϊόντα με την κάρτα προνομίων mas card, να συμμετάσχουν σε κλήρωση με δώρα και να κερδίσουν διπλάσιους πόντους με κάθε αγορά άνω των 15€.

Με αυτό το κατάστημα, η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. αριθμεί συνολικά 264 καταστήματα. Συνεχίζει τη δυναμική της ανάπτυξη και μεγαλώνει το δίκτυο καταστημάτων της.

foodbusiness.gr

περισσότερα
Back to top button