ΓούναΕλλάδαΚαστοριάτελευταίες ειδήσεις

Στην τελική ευθεία το Enigma (ρεπορτάζ – φωτογραφίες)

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι εργασίες για την ολοκλήρωση του νέου εμπορικού κέντρου του ομίλου Μουζενίδη στα Νέα Μουδανιά με την επωνυμία Enigma

Δεκάδες συνεργεία εργάζονται πυρετωδώς στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους ώστε  το Enigma Shopping Center να είναι έτοιμο για τις 29 Απριλίου, οπότε και θα γίνουν τα επίσημα, φαντασμαγορικά εγκαίνια της νέας επένδυσης του Mouzenidis Group.

Όπως ανέφεραν στο halkidikinews.gr οι μηχανικοί, το εμπορικό κέντρο θα είναι πανέτοιμο σε δέκα περίπου ημέρες, οπότε θα μπορούν πλέον οι έμποροι και επαγγελματίες που απέκτησαν χώρο να «στήσουν» το κατάστημά τους. Τότε εξάλλου θα είναι έτοιμοι και οι γουναράδες να αρχίσουν να εγκαθίστανται, γιατί τις ημέρες αυτές βρίσκονται στην  μεγαλύτερη έκθεση γούνας, την Fur Excellence In Athens 2017, που πραγματοποιείται στο Metropolitan EXPO στην Αθήνα.  Το Enigma Shopping Center θα φιλοξενεί 16 καταστήματα με γούνες.

Ο φακός του halkidikinews.gr επισκέφθηκε το νέο μεγάλο εμπορικό κέντρο το οποίο βρίσκεται στον κόμβο των Μουδανιών προς Σιθωνία. Είναι εμφανής ο σύγχρονος αρχιτεκτονικός σχεδιασμός, επικρατεί η ξύλινη επένδυση ενώ τα δεκάδες καταστήματα που υπάρχουν μέσα θα έχουν άπλετο φυσικό φως.

Δεκάδες εργάτες ετοίμαζαν τους  χώρους  πρασίνου και αναψυχής, που θα έχουν μια προσεγμένη αισθητική. Σχεδόν έτοιμη είναι και η ειδικά διαμορφωμένη τέντα, η οποία θα μεταμορφώνεται σε πασαρέλα για επιδείξεις μόδας!

Στα περίπου 40 καταστήματα που θα υπάρχουν στο Enigma θα μπορεί κανείς να βρει τα πάντα. Αναλυτικά θα υπάρχουν 16 καταστήματα γούναϛ, 4 ρουχισμού, 3 κοσμηματοπολεία, 2 με αρώματα – καλλυντικά, 1 με παιδικά ρούχα και 1 με παιχνίδια, 1 με οπτικά, 1 με βαλίτσεϛ και είδη ταξιδιού, 1 με λευκά είδη και είδη σπιτιού, 1 με δερμάτινα, 1 αξεσσουάρ γούναϛ, 1 με εικόνεϛ και προϊόντα Αγίου Όρουϛ, 1 με σουβενίρ, 1 με ελαιόλαδο και τοπικά προϊόντα, μία κάβα κρασιών και φυσικά restaurant cafe.

Επίσης το γκουρμέ εστιατόριο “Κρητικός” και ο παιδότοπος «Grekoleto» στα πρότυπα των γνωστών ομώνυμων κατασκηνώσεων με αθλητικές και άλλες ψυχαγωγικές δραστηριότητες για παιδιά και άνετο πάρκινγκ. Στο χώρο θα λειτουργεί κα ανταλλακτήριο.

Είναι βέβαιο ότι το νέο εμπορικό κέντρο θα αλλάξει τις καταναλωτικές συνήθειες της νότιας Χαλκιδικής από τον Απρίλιο μέχρι και τον Οκρώβριο που θα  παραμείνει ανοιχτό.

halkidikinews.gr

halkidikinews.gr

 

περισσότερα
Back to top button