Καστοριά

Σύζυγος του ταξιτζή: “Δεν ασχολούμαι με τα διάφορα σενάρια”

Η σύζυγός του ταξιτζή, Καλλιάνθη, άνοιξε σήμερα την καρδιά της στον Antennes FM λέγοντας ότι κάθε μέρα που περνά χωρίς τον Κοσμά είναι πιο δύσκολη από την προηγούμενη.

Για τα διάφορα σενάρια που αναπτύσσονται σε όλο τον νομό είπε χαρακτηριστικά:

“Δεν ασχολούμαι με αυτά, ήξερα τι άντρα είχα δίπλα μου. Συμφωνώ με όσα είπε στον σταθμό σας ο φίλος του και συνάδελφός του, Νίκος Τοτονίδης. Όποιος τα λέει σκοτώνει δεύτερη φορά τον άντρα μου.”

Η Καλλιάνθη ζήτησε όμως και τη βοήθεια των Καστοριανών στην αναζήτηση του tablet που υπήρχε στο ταξί, το οποίο ο αστυνομικός πέταξε σε κάποιο σημείο της διαδρομής του.

“Είναι ένα tablet” είπε η Καλλιάνθη “που μπορεί να δώσει πολύτιμα στοιχεία, ώστε να αξιοποιηθούν τόσο από την Αστυνομία, όσο και από την Δικαιοσύνη.”

“Όποιος το βρήκε ή θα το βρει τον παρακαλώ προσωπικά να το παραδώσει στην Αστυνομία ή αν φοβάται ας το αφήσει κάπου, ειδοποιώντας ή εμάς ή τις Αρχές.”

“Κάντε το” κατέληξε η σύζυγος του 52χρονου ταξιτζή “για την αποκάλυψη όλης της αλήθειας, βοηθώντας ουσιαστικά στις έρευνες.”

Ήδη μέχρι σήμερα διάφορα σημεία έχουν ψάξει τόσο Αστυνομικοί, όσο και οδηγοί ταξί μαζί με την οικογένεια, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα.

antennes.gr

περισσότερα
Back to top button