Καστοριάτελευταίες ειδήσεις

Eιδικός φρουρός: «Ήθελα 200 ευρώ, δεν ήθελα να τον σκοτώσω»

«Όταν μπήκα στο ταξί, δεν ήθελα να σκοτώσω. Να ληστέψω ήθελα. Διακόσια ευρώ χρειαζόμουν. Τον οδήγησα σε μία περιοχή που γνωρίζω και εκεί έβγαλα όπλο. Ο οδηγός αντέδρασε. Βγήκε από το αμάξι. Εγώ δεν περίμενα τέτοια αντίδραση και πανικοβλήθηκα. Οταν επιχείρησε να με χτυπήσει, τον πυροβόλησα πριν προλάβει να κάνει οτιδήποτε. Δεν γνώριζα τον οδηγό ταξί που σκότωσα. Ημουν πιεσμένος από την οικονομική μου κατάσταση. Ο μισθός δεν μου αρκούσε για να πληρώσω όλα όσα χρειαζόμουν», φέρεται να είπε στους αξιωματικούς της Ασφάλειας Καστοριάς ο 30χρονος ειδικός φρουρός, σύμφωνα με ρεπορτάζ του “Ελεύθερου Τύπου”.

Συνάδελφοι του 30χρονου που μίλησαν στην εφημερίδα τον περιγράφουν ως ένα άτομο με περίεργη συμπεριφορά: «Είχε έρθει από την Αθήνα παρασημοφορημένος μετά τη σύλληψη Μαζιώτη. Φερόταν λίγο περίεργα και είχε κάποιες μικρές προστριβές με μερικούς συναδέλφους του. Πριν πάει στην ΟΠΚΕ είχε περάσει για λίγο και από τη Δίωξη Ναρκωτικών Καστοριάς. Είναι παντρεμένος και δεν είχαμε ακούσει ποτέ ότι αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα».

Χθες, ο 30χρονος δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Καστοριάς υπό αυξημένα μέτρα ασφαλείας. Του απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της οπλοχρησίας, ενώ ζήτησε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί κι επέστρεψε στα κρατητήρια της αστυνομικής διεύθυνσης Καστοριάς.Σήμερα ο δράστης  οδηγηθήκε στην ανακρίτρια.

koutipandoras.gr

περισσότερα
Back to top button