Καστοριά

Απολογείται ο αστυνομικός που δολοφόνησε τον ταξιτζή

 

Στον ανακριτή Καστοριάς οδηγήθηκετο πρωί της Δευτέρας 13 Μαρτίου 2017 ο 30χρονος ειδικός φρουρός, που το απόγευμα της Παρασκευής σκότωσε τον 52χρονο οδηγό ταξί σε αγροτική περιοχή της Νέας Λεύκης Καστοριάς.

Ο 30χρονος, που είχε οδηγηθεί το απόγευμα του Σαββάτου στην εισαγγελέα, την ώρα που γινόταν η κηδεία του άτυχου οδηγού ταξί, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Τσάκωνη Καστοριάς, είχε ζητήσει και πήρε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί, ενώ του απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες της ανθρωποκτονίας με πρόθεση και οπλοχρησία.

Στις 9:15 το πρωί της Δευτέρας συνάδελφοι του 52χρονου οδηγού ταξί απέκλισαν με τα ταξί τους συμβολικά το Δικαστικό Μέγαρο της Καστοριάς, στο οποίο υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Εν τω μεταξύ σοκάρουν την τοπική κοινωνία της Καστοριάς οι λεπτομέρειες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, μετά την εξιχνίαση της δολοφονίας του 52χρονου οδηγού ταξί.  30χρονος ειδικός φρουρός, που ομολόγησε την πράξη του, φέρεται να δήλωσε ότι δεν γνώριζε το θύμα και ότι το κίνητρό του ήταν να του αποσπάσει χρήματα. Χρήματα όμως δεν έλειπαν από τον ταξιτζή, γεγονός που προκαλεί ερωτηματικά.

ert.gr

περισσότερα
Back to top button