Ελλάδα

Μωσαϊκό με κακάο, εσπρέσο και λικέρ καφέ

Υλικά συνταγής

  • 1 πακέτο μπισκότα πτι μπερ Παπαδοπούλου
  • 3 αυγά
  • 170 γρ. βούτυρο
  • 120 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 100 γρ. κακάο
  • 60 γρ. λικέρ Kahlua ή άλλο λικέρ του καφέ
  • 1 φλιτζάνι espresso

 

Εκτέλεση συνταγής

  1. Λιώνουμε το βούτυρο και προσθέτουμε τη ζάχαρη άχνη και το κακάο. Όταν ομογενοποιηθούν, προσθέτουμε τα αυγά, το λικέρ και τον εσπρέσο. Ανακατεύουμε με σύρμα για να ομογενοποιηθούν καλά τα υλικά μας.
  2. Σπάμε τα μπισκότα και τα προσθέτουμε στο μείγμα μας. Ανακατεύουμε καλά και στρώνουμε σε μια ορθογώνια (προαιρετικά) φόρμα. Αποθηκεύουμε στην κατάψυξη και μετά από 2 ώρες σερβίρουμε.

Λίγα λόγια για τη συνταγή

Μια συνταγή από το συνταγότοπο των μπισκότων Παπαδοπούλου, που έχει εμπλουτιστεί με αρκετές νέες ιδέες για κορμούς και γλικίσματα.

icookgreek.com

περισσότερα
Back to top button