Καστοριά

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΣΕΝΤΡΑ

Mε αρκετά ενδιαφέροντα θέματα κυκλοφόρησε στους συνδρομητές και στα περίπτερα η εβδομαδιαία εφημερίδα ΣΕΝΤΡΑ.

Το φύλλο αυτής της εβδομάδας περιλαμβάνει, ρεπορτάζ με τα νέα πρόσωπα προεδρείων στους τρεις δήμους Καστοριάς, στην Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας καθώς και τους νέους αντιδημάρχους στο Δήμο Άργους Ορεστικού.

Από τον κλάδο της γούνας υπάρχει αναφορά για τα αποτελέσματα της δημοπρασίας Φεβρουαρίου του Kopenhagen Fur, όπως επίσης και ρεπορτάζ από τις δηλώσεις της διοίκησης του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς, σχετικά για την 42η Διεθνή Έκθεση Γούνας, όπου έχει σημειωθεί Sold out και δεν υπάρχει χώρος για άλλους Εκθέτες.

Επίσης, η ΣΕΝΤΡΑ αποκαλύπτει τα ‘’περίεργα’’ ειδοποιητήρια χιλιάδων ευρώ του δήμου Καστοριάς προς κατοίκους της περιοχής ομόνοιας, για απαλλοτρίωση οικοπέδου, το οποίο, όμως, μέχρι σήμερα δεν αξιοποιήθηκε ποτέ.

Τέλος, όσον αφορά το αθλητικό περιεχόμενο μπορείτε να διαβάσετε την πλήρη αγωνιστική κίνηση του σαββατοκύριακου στα τοπικά πρωταθλήματα, καθώς και τον β’ ημιτελικό Κυπέλλου.

Από τον χώρο του μπάσκετ, αναλυτικό ρεπορτάζ από την 20η νίκη της Καστοριάς κόντρα στο Πευκοχώρι, όπως επίσης και την αγωνιστική δράση των πρωταθλημάτων της ΕΚΑΣΔΥΜ, ενώ τέλος, υπάρχει και αφιέρωμα για την μεγάλη γιορτή και τις βραβεύσεις αθλητών-τριων, της Ελληνικής Ομοσπονδίας κωπηλασίας.

 

 

περισσότερα
Back to top button