Κόσμος

O Indiana Jones… επιστρέφει!

Είναι επίσημο: ο Harrison Ford συνεργάζεται ξανά με τον Steven Spielberg και, στα 75 του, επιστρέφει στον ρόλο του πιο διάσημου αρχαιολόγου στον κόσμο, για την 5η ταινία της σειράς “Indiana Jones”.

Οι φήμες κυκλοφορούσαν από καιρό, ωστόσο πλέον η Disney το επιβεβαίωσε και επισήμως: το “Indiana Jones 5” θα γίνει σίγουρα πραγματικότητα και το πρότζεκτ έχει αρχίσει ήδη να διαμορφώνεται, με προγραμματισμένη ημερομηνία κυκλοφοριας την 19η Ιουλίου του 2019.

H dream team Steven Spielberg (σκηνοθέτης) – Harrison Ford (πρωταγωνιστής) – George Lucas (παραγωγός) – John Williams (μουσική) θα ανασυσταθεί ειδικά για τις ανάγκες της ταινίας, της οποίας την πρεμιέρα θα χωρίζει μια ολόκληρη δεκαετία από το “Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull” και 38 (!) χρόνια από το πρώτο φιλμ “Raiders of the Lost Ark”.

Για την ώρα δεν έχουν ανακοινωθεί περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση της ταινίας, ωστόσο ο Spielberg καθησύχασε τους fans πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να χάσει ο αγαπημένος τους ήρωας, βάσει σεναρίου, τη ζωή του.

enlefko.fm

περισσότερα
Back to top button