ΚαστοριάΠρόσωπα

Μαλαματή Αντωνίου, η αντιδήμαρχος έκπληξη! (φωτο)

Όπως έχουμε χρέος να καταδικάζουμε τα κακώς κείμενα της πόλης μας και να εκφράζουμε τα παράπονα μας από φορείς και αρμόδιους, θεωρούμε πως πρέπει να αναγνωρίζουμε τις ενέργειες που ξεχωρίζουν.

Μεσημέρι Σαββάτου 4 Μαρτίου... Κατά τη διάρκεια βόλτας στην παραλία (για φωτογραφίες που θα δείτε σε άλλο post), διακρίναμε μία  γυναικεία φιγούρα  να αδειάζει, με πλαστικά γάντια, τον μικρό κάδο, δίπλα στα παγκάκια του πάρκινγκ της Αντιπεριφέρειας.

Αμέσως μας προκάλεσε ευχάριστη έκπληξη το γεγονός πως κάποια (προφανώς) υπάλληλος καθαριότητας εργαζόταν εκείνη την ώρα, την στιγμή που στην περιοχή υπήρχαν αρκετοί τουρίστες, ανάμεσά τους και δύο λεωφορεία με σχολικές εκδρομές.

Μετά το πρώτο κλικ διαπιστώσαμε πως η εν λόγω υπάλληλος δεν ήταν άλλη από την Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, κα Μαλαματή Αντωνίου.

Η Αντιδήμαρχος θεώρησε καθήκον της να αδειάσει εκείνη της στιγμή, μόνη, τον κάδο, προκειμένου να βελτιώσει την εικόνα της περιοχής στα μάτια επισκεπτών και όλων ημών.

Πολλά συγχαρητήρια για τον ουσιαστικό ζήλο και την αφοσίωσή της στο έργο που της έχει ανατεθεί.

Ελπίζουμε το παράδειγμά της να ακολουθήσουν και λοιποί φορείς.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η κα Αντωνίου συμμετέχει ενεργά στο έργο καθαριότητας της πόλης, όχι από το γραφείο αλλά με τις σακούλες στα χέρια.

Η έμπρακτη αγάπη γα την πόλη μας θα την κάνει ομορφότερη.

Χ. Κ.

aboutkastoria.gr

 

περισσότερα
Back to top button