ΑθλητικάΕκδηλώσειςΚαστοριάτελευταίες ειδήσεις

Η μεγάλη γιορτή του ΑΟΑ Καστοριάς (φωτογραφίες)

Ο Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης Καστοριάς,σε μια φανταστική ατμόσφαιρα, αθλητική και πολιτιστική γιόρτασε φέτος τα 35 χρόνια παρουσίας του στα αθλητικα και πολιτιστικα δρωμενα της πολης και του Νομου Καστοριας,της Δυτικης Μακεδονιας και ολης της Ελληνικης Επικρατειας,με την εκδηλωση κοπης

Βασιλοπιτας 5-3-2017 στο HOTEL ESPEROS PALACE,μεσα σε μια αιθουσα καταμεστη κοσμου και με την συμμετοχη του μουσικου εφηβικου συνολου της Ναταλιας Σεροβας-Χωλοπουλου.

-Ο Προεδρος Παναγιωτης Βλαχοπουλος,εκανε τον απολογισμο της χρονιαςπουπερασε και τονισε εντονα για μια ακομη φορα τις αντιξοες συνθηκες που περναει ο ερασιτεχνικος σωματειακος αθλητισμος.

-Οι τοπικες κοινωνιες,μπορουνε ακομη να κρατανε,με τις αυτοδιοικησεις,του Βουλευτες και ολους αυτους που βοηθουν,Γονεις,Χορηγοι,φιλοι του αθλητισμου,ολοι ενωμενοι, για να επιζησει ο αθλητισμος.

-Ο Α.Ο.Α.Καστοριας ειναι πρωτυπο λειτουργειας στην καλλιεργεια,Αθλητισμου-Παιδειας -Πολιτισμου.

-Με τους Προπονητες,απο φετος ,τον Ηλια Αναστασιου,Δημητρη Παπακωστα,Ραπτοπουλο Κωστα και Μαρια Τζημου,βοηθωντας και η Σπυριδουλα Νταρτανη -Ζυγουρα,με ολα τα Εθνικα τμηματα και ολες τις ηλικιακες κατηγοριες,συν το BEACH HANDABALL Γυναικων,να πρωταγωνιστουμε παντου σε ολα.
Στις Εθνικες ομαδες Νεανιδων και Γυναικων,να συμμετεχουν μονιμα πλεον,η Αγνη Ζυγουρα, η Βασια Γκαζτιου,η Νατασα Παπαβασιλειου και πολλα αλλα κοριτσια να πλαισιωνουν, πολλα ηλικιακα Προεθνικα κλιμακια, συμμετεχοντας οι τρεις Καστοριανες Αθλητριες στην Νεα Ιωνια & Πανοραμα Θεσ-κης.
Ο Προεδρος επισης αναφερθηκε και σε ολα τα απαιτουμενα εργα και επεμβασεις που πρεπει να γινουν με προτεραιοτητες στην πολη  και τον Νομο Καστοριας και την Περιφερεια Δυτικης Μακεδονιας,ενοψει και επικειμενων αλλαγων του περιβοητου  -ΚΑΛΛΙΚΤΡΑΤΗ- σε τοπικο και πανελλαδικο επιπεδο.
Εγινε ειδικη μνεια στον Δημο και τον Δημαρχο Καστοριας Ανεστη Αγγελη,ευχαριστοντας,ολους και εδικα το Σωμα Εθελοντων Σαμαρειτων του Ερυθρου Σταυρου Καστοριας,τις επιχειρησεις,Υφαντιδη,Γκωνος,Galiere De Beaute και ολους του χορηγους, μικρους και μεγαλους,που χρονια βοηθουν τον Α.Ο.Α.Καστοριας, επισης και ολα τα ΜεσαΜαζικης Επικοινωνιας,του Νομου και της Περιφερειας Δυτικης Μακεδονιας.
Εγινε μεγαλη τιμη στον Δημαρχο Καστοριας Ανεστη Αγγελη με αναμνηστικο πινακα,που διαχρονικα ειναι στα δημοσια πραγματα και το κοινο καλο του τοπου, .του Αθλητισμου και του Πολιτισμου μας.
Τιμηθηκαν επισης,ο Δημητρης Πουλιος -Φυλακας Αγγελος -της ομαδος Handball Ανδρων,ο Ανδρεας Μπαλιακας για την Μορφωση ,το ηθος και την συνεπεια τους,οι αθλητριες Ολγα Ιωαννου, Μαριαλενα Αγγελη και Αναστασια Μουρουζιδου,για την συμμετοχη στα προεθνικα κλιμακια Handball,το ηθος, και την συνεπεια,αλλα και το μελλον του Γυναικειου Handball στην Καστορια και τον Ομιλο μας.
Τιμηθηκε για την μεγαλη Ιστορια- 1982-2017- των 35 χρονων  Α.Ο.Α.Κ. το Ιστορικο στελεχος της Διοικησης ο Παναγιωτης Ρημου με ειδικη πλακετα ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ,που διετελεσε ΑντιΠροεδρος και Γενικος Γραμματεας,τεχνικος επιδιαιτητης Τεννις-Πνγκ-Πογκ και Handaball επι σειρα ετων,στον Ομιλο μας.
Τιμηθηκε και η Αρχιμουσικος Ναταλια Σεροβα-Χωλοπουλου με το μουσικο της εφηβικο συνολο, Ελενη,Μαγδα,Ελλη,Ευα,Παρασκευη,Κατερινα,Βικτορια,Βασιλικη, Νικολας & Αλεξανδρος, με αναμνηστικες ειδικες κουπες,για τα μουσικα ακουσματα που μας χαρισαν και συγκινησαν ολους.
Τιμησαν με την παρουσια τους,οι Βουλευτες της Βουλης των Ελληνων απο τον Νομο Καστοριας, Ολυμπια Τελιγιοριδου,Μαρια Αντωνιου,ο Δημαρχος Καστοριας Ανεστης Αγγελης,ως τιμωμενο επισημο προσωπο,ο Προεδρος του Δικηγορικου Συλλογου Καστοριας Γιωργος Μπαλιακας,και το πληθος κοσμου, Γονεις,φιλοι,χορηγοι και το μουσικο εφηβικο συνολο με την φιλη Ναταλια μας.
Το φλουρι κερδισε η αθλητρια Handball Ελπιδα Μπεντου,προσφορα των Galerie De Beaute.
Τελος ο Προεδρος ευχαριστησε,κυρια, τον Δημο Καστοριας,τους γονεις,τους φιλους,αθλητριες και αθλητες,τους Προπονητες,τους χορηγους και ολους αυτους που διαχρονικα συμπαραστεκονται τον Ιστορικοτερο πλεον Ομιλο μας,για την μεγαλη αυτη γιορτη των 35 Χρονων,Α.Ο.Α.Καστοριας.
                                Απο την Διοικηση του Α.Ο.Α.Καστοριας
   –Ο– ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                  -Ο-ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ                                    ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ

 

 

περισσότερα
Back to top button