Ελλάδα

4 νέα δρομολόγια από Θεσσαλονίκη ανακοίνωσε η Ryanair

Οι νέοι προορισμοί τους οποίους μπορεί να επιλέξει το επιβατικό κοινό

Το χειμερινό πρόγραμμα Θεσσαλονίκης για το 2017 ανακοίνωσε η Ryanair.

Σύμφωνα με αυτό, έρχονται να προστεθούν τέσσερα νέα δρομολόγια προς Αϊντχόφεν, Μόναχο Μέμινγκεν, Μπρατισλάβα και Νάπολη ενώ παράλληλα θα συνεχιστούν οι πτήσεις του καλοκαιρινού προγράμματος, οι οποίες δεν ήταν διαθέσιμες πέρσι το χειμώνα.

Πιο αναλυτικά, το χειμερινό πρόγραμμα Θεσσαλονίκης για το 2017 θα προσφέρει:

4 νέα δρομολόγια:
Αϊντχόφεν (2/εβδομαδιαία)
Μόναχο Μέμινγκεν (2/εβδομαδιαία)
Μπρατισλάβα (2/εβδομαδιαία) και
Νάπολη (2/εβδομαδιαία)

Και τα τέσσερα δρομολόγια που θα συνεχιστούν:
Αμβούργο (2/εβδομαδιαία)
Βαρσοβία Μόντλιν, (2/εβδομαδιαία)
Μπάντεν-Μπάντεν (2/εβδομαδιαία) και
Ντόρτμουντ (2/εβδομαδιαία)

Αξίζει να σημειωθεί πως μέσω του χειμερινού προγράμματος, η αεροπορική εταιρεία θα συμβάλει στην διακίνηση 1,5 εκατομμυρίων επιβατών και στην στήριξη 1.100 θέσεων εργασίας στη Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα, η Ryanair θα συνεχίσει να συνδέει την Θεσσαλονίκη με τα μεγαλύτερα αστικά κέντρα, με υψηλές συχνότητες, χαμηλότερους ναύλους και βελτιωμένα ωράρια, συμπεριλαμβάνοντας πτήσεις προς Αθήνα (3 καθημερινές) και Βερολίνο (1 καθημερινή).

Ο Kenny Jacobs της Ryanair δήλωσε σχετικά σήμερα στη Θεσσαλονίκη:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε το χειμερινό πρόγραμμα Θεσσαλονίκης για το 2017, με τέσσερα νέα δρομολόγια προς Αϊντχόφεν, Μόναχο Μέμινγκεν, Μπρατισλάβα και Νάπολη και 4 νέα χειμερινά δρομολόγια προς Αμβούργο, Βαρσοβία, Μπάντεν- Μπάντεν και Ντόρτμουντ».

«Παράλληλα, είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με το ρεκόρ κρατήσεων προς το καλοκαιρινό πρόγραμμα Θεσσαλονίκης για το 2017, ενώ οι έλληνες πελάτες μας μπορούνε να αναμένουν ακόμα χαμηλότερους ναύλους όταν πραγματοποιούν έγκαιρες κρατήσεις. Παροτρύνουμε λοιπόν τους πελάτες μας να κάνουν από τώρα κράτηση για τις επόμενες διακοπές τους, μπαίνοντας στο Ryanair.com ή μέσω του app μας, όπου θα βρούνε τις καλύτερες τιμές για αεροπορικά εισιτήρια από και προς την Θεσσαλονίκη» σημείωσε ο ίδιος.

Ο κ. Jacobs πρόσθεσε επίσης πως «προκειμένου να γιορτάσουμε  την ανακοίνωση του χειμερινού προγράμματος Θεσσαλονίκης  για το 2017, απελευθερώνουμε νέα προσφορά, με ναύλους προς το ευρωπαϊκό μας δίκτυο από 9.99€, διαθέσιμοι προς κράτηση μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (2 Μαρτίου). Καθώς οι θέσεις αυτές θα εξαντληθούν σύντομα, οι πελάτες μας θα πρέπει να μπούνε τώρα www.ryanair.com ώστε να μη χάσουν την ευκαιρία».

Πηγή: Thestival.gr

περισσότερα
Back to top button