ΑθλητικάΚαστοριά

Κύπελλο: Με 4-0 η Καστοριά στον τελικό (ρεπορτάζ – φωτο)

Με “ντόρτια” προκρίθηκε η Καστοριά, στον τελικό του κυπέλλου της Ε. Π. Σ. Καστοιράς, αφού νίκησε τον Μ. Αλέξανδρο Καλλιθέας, με σκορ 4-0. Η αγωνία της Καστοριάς, για να δει, τελικά, ποιός θα είναι ο αντίπαλος της, θα κρατήσει μέχρι την άλλη Τετάρτη 01/03/2017, όπου ο Γράμμος Μαυροχωρίου και η Αστραπή Μεσοποταμίας θα “διασταυρώσουν τα ξίφη τους”, για την δεύτερη θέση στον δεύτερο τη τάξει θερμό της Ε.Π.Σ. Καστοριάς.

Παρουσία εξακοσίων (600) και πλέον θεατών έγινε το παιχνίδι, που συγκέντρωσε μεγάλο ενδιαφέρον, αφού αντίπαλοι ήταν η πρωτοπόρος της βαθμολογίας Καστοριά και η δεύτερη ομάδα του Μ. Αλέξανδρου Καλλιθέας. Από την πλευρά της η Καστοριά, που ήταν κλάσεις ανώτερη απο τον αντίπαλο της, χαροποίησε, με την απόδοση της, τους φίλους της, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους, που δεν μπόρεσαν να αντισταθούν, σε καμία περίπτωση, μπροστά της.

Όσον αφορά το παιχνίδι, αυτό δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική, αφού η Καστοριά κυριάρχησε κατά κράτος. Η καλή μέρα για τους γηπεδούχους φάνηκε από το 1΄κιόλας λεπτό, όταν το σουτ του Μαντζάνα εξουδετέρωσε ο Σίσκος. Στο 14΄, η κάθετη ασίστ πάσα του Μηλιάτη, έβγαλε τετ-α-τετ τον Tahirllari με τον Σίσκο κι αυτός δεν δυσκολεύτηκε, με ψηλοκρεμαστό σουτ, να ανοίξει το σκορ (1-0).  Στο 19΄μετά από κόρνερ του Μαντζάνα, ο Petrov έπιασε κεφαλιά, αλλά ο Σίσκος απέκρουσε κι αποσόβησε τον κίνδυνο. Στο 27΄ο Μαντζάνας πέτυχε γκολ, το οποίο, όμως ακυρώθηκε, σαν οφ-σάιντ. Στο 31΄ο Tahirllari ανατράπηκε μέσα στην περιοχή απο τον Ιωσηφίδη, αλλά ο διαιτητής της συνάντησης, κ. Φωτιάδης, έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Στο 37΄ο Astrauskas σούταρε από κοντά, ο Σίσκος απέκρουσε και η μπάλα με την βοήθεια του οριζόντιου δοκαριού κατέληξε σε κόρνερ.

Στην επανάληψη είχαμε το ίδιο σκηνικό. η Καστοριά πίεσε, έχασε σωρεία ευκαιριών και θα μπορούσε το σκορ να ήταν και μεγαλύτερο. Στο 47΄ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες, αφού απεβλήθη ο Γανόλης με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 59΄ο Tahirllari, με δυνατό σουτ, έκανε το 2-0. Στο 61΄μετά από συνεχόμενες κόντρες, μέσα στην περιοχή των φιλοξενουμένων, ο Petrov, που ήταν ο τελευταίος αποδέκτης της μπάλας, έκανε, με σουτ, το 3-0. Στο 79΄ο Πετρίδης με ένα υπέροχο σουτ-φωτοβολίδα, έξω απο την περιοχή, έκανε το τελικό 4-0. Στο 88΄αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μίνος.
Καλή ήταν η διαιτησία του κ. Φωτιάδη Φ. και των βοηθών του κ.κ. Αρμένη Ε. και Κοτεκίδη Ι., άπαντες του Σ. Δ. Π. Καστοριάς.
Οι συνθέσεις: 
ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κράτσιος, Χασάι, Νίνος, Τράντας (84΄Μελισσανίδης), Petrov, Αντωνιάδης Κων., Damzi, Μηλιάτης, Tahirllari (78΄Σίμος), Astrauskas, Μαντζάνας (60΄Πετρίδης).
Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: Σίσκος, Γκέγκας, Tσιάτσιος (80΄Γάκης), Μίνος, Ιωσηφίδης, Σεργιαννίδης (35΄Μήτσιος – 80΄Δημητρακόπουλος), Σίμου, Αντωνιάδης Ουιλ., Γανόλης, Παπαδόπουλος, Τσαμτσάκης

Φωτογραφίες: Εφημερίδα ΣΕΝΤΡΑ

agsk-kastoria.blogspot.gr

περισσότερα
Back to top button