ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριάΚόσμοςτελευταίες ειδήσεις

Σούπερ Πρώιος: Πέρασε με εξαιρετική επίδοση στον μεγάλο τελικό στο Παγκόσμιο στην Ελβετία (αποτελέσματα – δηλώσεις)

Εξαιρετικός ήταν ο Ιωάννης Πρώιος στο σημερινό αγώνισμα της προκριματικής φάσης της τεχνικής κατάβασης του παγκοσμίου πρωταθλήματος στο Σεν Μόριτσ της Ελβετίας, αφού όχι μόνο κέρδισε με το σπαθί του μια θέση στον τελικό με την 20η θέση, αλλά έκανε και εξαιρετική επίδοση με 39,37  βαθμούς FIS και συνολικό χρόνο 1:37,63.

Μετά τον αγώνα ο Ιωάννης Πρώιος δήλωσε:

“Καταρχήν θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τα πανέμορφα μηνύματα αλλά και τις δημοσιεύσεις που κάνατε για μένα. Ωστόσο, στην πραγματικότητα η εμφάνιση μου στη γιγαντιαία τεχνική κατάβαση απείχε πάρα πολύ από αυτή που ευελπιστούσα καθώς δε προκρίθηκαν στον τελικό αλλά έτρεξα με το δικαίωμα συμμετοχής της χώρας στην τελευταία φάση όπου δεν κατάφερα να προκριθώ στη δεύτερη διαδρομή!

Παρ’όλα αυτά σήμερα μετά από έναν ιδιαίτερα απαιτητικό αγώνα τεχνικής κατάβασης που αφορά την πρώτη φάση του παγκόσμιου κυπέλλου και προκρίνονται αποκλειστικά και μόνο οι 25 πρώτοι αθλητές κατάφερα να υπάρξω ο δεύτερος Έλληνας άνδρας αθλητής μετά τον θρύλο Βασίλη Δημητριάδη που καταλαμβάνει μια θέση ανάμεσά τους και να προκριθεί δικαιωματικά στη δεύτερη φάση του παγκόσμιου πρωταθλήματος! Αν και με μια λανθασμένη δεύτερη διαδρομή η πρόκριση είχε εξασφαλιστεί από την πρώτη!

Σας ευχαριστώ όλους πραγματικά! Με συγκινεί να νιώθω ότι έχω τέτοιους ανθρώπους δίπλα μου!

 

 

 

 

περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button