ΑθλητικάΕλλάδα

Βίντεο από την εισβολή οπαδών της Σάλκε σε καφετέρια στη Θεσσαλονίκη

Οπαδοί της Σάλκε μπήκαν σε παραλιακή καφετέρια της Θεσσαλονίκης και τη διέλυσαν
– Έσπασαν την πτυσσόμενη τζαμαρία κι επιτέθηκαν στους θαμώνες του καταστήματος
– Πανικόβλητοι έτρεχαν οι πελάτες, προκειμένου να γλιτώσουν από τη μανία των Γερμανών χούλιγκαν
– Στην Τούμπα θα βρεθούν 1.500 οπαδοί των φιλοξενούμενων, ανάμεσα τους και Σκοπιανοί

Με άγριες διαθέσεις ταξίδεψαν οι οπαδοί της Σάλκε στη Θεσσαλονίκη. Γερμανοί χούλιγκαν “έσπασαν” καφετέρια στη Θεσσαλονίκη, όπως κατευθύνονταν προς το Λευκό Πύργο, σημείο όπου συγκεντρώθηκαν για να αναχωρήσουν με λεωφορεία για το γήπεδο της Τούμπας.

Οι δράστες έσπασαν πτυσσόμενη τζαμαρία στο αίθριο αλυσίδας καφέ κι επιτέθηκαν στους θαμώνες του καταστήματος. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανένας σοβαρά.

Στο μεταξύ, το μεσημέρι άνδρας που βρισκόταν με παρέα οπαδών της Σάλκε στην πλατεία Αριστοτέλους προσήχθη για εξακρίβωση στοιχείων στο αστυνομικό τμήμα Πλατείας Δημοκρατίας. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι είχε προκλητική συμπεριφορά κι όταν έφτασαν επί τόπου αστυνομικοί για να τον ελέγξουν τούς δήλωσε ότι δεν έχει κάποιο έγγραφο μαζί του. Ακολούθως, οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα όπου κατόπιν εξακρίβωσης στοιχείων αφέθηκε ελεύθερος. Όπως ανακοινώθηκε, επρόκειτο για νεαρό υπήκοο της ΠΓΔΜ.

 

Επεισόδια σημειώθηκαν και τα ξημερώματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης όταν οπαδοί της Σάλκε επιτέθηκαν σε διμοιρία των ΜΑΤ, στην πλατεία Δημοκρατίας.

Το thestival.gr έγραψε ότι λίγο πριν από τη 1 τα ξημερώματα περίπου 200 οπαδοί της γερμανικής ομάδας κινήθηκαν μαζικά από την οδό Μοναστηρίου, όπου βρίσκονται τα ξενοδοχεία που διαμένουν, προς την περιοχή των Λαδάδικων. Εκεί παρέμειναν για δύο ώρες. Κατά την επιστροφή τους στα ξενοδοχεία κάποιοι από τους οπαδούς επιτέθηκαν με γυάλινα μπουκάλια και πέτρες εναντίον διμοιρίας της ΔΑΕΘ που βρισκόταν σε επιφυλακή στην πλατεία Δημοκρατίας. Οι αστυνομικοί των ΜΑΤ αντέδρασαν απωθώντας τους θερμόαιμους οπαδούς. Η ένταση διήρκεσε λίγα λεπτά.

newsit.gr

 

περισσότερα
Back to top button