ΑθλητικάΚαστοριά

Σαββόπουλος και Ποντίκης καμάρωσαν τους …διαδόχους στο ματς Νταηλάκη – Ηρακλής Πολυκάρπης

Δύο πρώην συμπαίκτες με τα χρώματα της Καστοριάς την 10ετία του ’80, Θόδωρος Ποντίκης και Δημήτρης Σαββόπουλος, απόλαυσαν τους συμπαίκτες γιους τους με το Νταηλάκη 

Μια ιδιαίτερα ξεχωριστή συνάντηση εντοπίσαμε στο γήπεδο του Νταηλάκη στην αναμέτρηση μεταξύ των ομάδων Νταηλάκη- Ηρακλή Πολυκάρπης για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας.

Πρόκειται για δύο παλαιούς ποδοσφαιριστές – συμπαίκτες την 10ετία του ’80 της ΠΑΕ Καστοριάς- τον Θόδωρο Ποντίκη (μέχρι πρότινος προπονητής στον Ηρακλή Πολυκάρπης) και τον πρώην Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Δημήτρη Σαββόπουλο, οι οποίοι και είδαν μαζί τον συγκεκριμένο αγώνα.

Φυσικά, η παρουσία τους στο γήπεδο δεν πέρασε απαρατήρητη, αφού τα παιδιά τους είναι και αυτά σήμερα συμπαίκτες με τα χρώματα του Νταηλάκη, όπως ο Πέτρος Ποντίκης και τα αδέρφια Βαγγέλης και Κυριάκος Σαββόπουλος!

Ωστόσο, η παρουσία τους δεν έφερε γούρι στην ομάδα των παιδιών τους, το Νταηλάκη, το οποίο αν και προηγήθηκε στο σκορ, τελικά δεν τα κατάφερε, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 1-2.

sentra.com.gr

περισσότερα
Back to top button