ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Ευχαριστήριο με αιχμές για την κοπή της πίτας του Συνδέσμου Εμπειροτεχνών Καστοριάς (φωτο)

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η χθεσινή εκδήλωση της κοπής Βασιλόπιτας του Συνδέσμου Εμπειροτεχνών Καστοριάς στην Ταβέρνα“Χρυσή Καρδιά” στους Αμπελόκηπους.

Οφείλω να ευχαριστήσω όλους τους Συναδέλφους που συμμετείχαν σ’ αυτήν την πολύ όμορφη και ζεστή εκδήλωση Να ευχαριστήσω επίσης τα τρία νέα παιδιά του Δ/Σ για τη συνδρομή τους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις δύο κυρίες βουλευτές του νομού μας την κ. Τελιγιοριδου και την κ. Αντωνίου για την τιμή πού μας κάνουν κάθε χρόνο να κοσμούν με την παρουσία και την οικειότητα που αποπνέουν την εκδήλωση μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Διευθυντή των Τ Υ της ΠΕ Καστοριάς Κο Βεκιαρη, την Προϊσταμένη Κα Σιδηροπουλου τον Προϊστάμενους της Τεχνικής Υ του Δήμου Καστοριάς κ. Παπαδόπουλο τον Προϊστάμενο Βιολογικού κ. Βασιλειάδη τον φίλο Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Κο Μαλεα Ακόμα ένα ευχαριστώ στον Περιφερειακό Σύμβουλο και φίλο Βασσω Πασχάλη και ένα Ιδιαίτερο ευχαριστώ στον Φίλο Τέως Αντιπεριφεριαρχη και Περιφερειακό Σύμβουλο Τάκη Σαββόπουλο.

Οφείλω νομίζω να αποκατάσταση της φράσης που άφησα στην μέση Λέγοντας ότι δεν έχει θεσμική ιδιότητα και μέσα στην οχλαγωγία δε συνέχισα Ήθελα να πω και ναι και πρέπει να έχει και θα έχει στης επόμενες εκλογές Είναι κεφάλαιο για την περιοχή μας Ευχαριστούμε επίσης που για πολλοστή φορά λείπουν οι συνάδελφοι Μηχανικοί. Ευχαριστώ τη Ματούλα Αντωνίου που παρευρέθηκε.

Μελανό αξιοσημείωτο γεγονός ότι λείπουν από την εκδήλωση συνεχώς προκλητικά συγκεκριμένοι Συνάδελφοι 5-6 τον αριθμό Δεν θέλω να συνδέσω τίποτα με αυτό αλλά!!!!! Είναι αυτοί που κατά βάση παίρνουν το 85 %των απ ευθείας αναθέσεων Τυχαίο??? Εύχομαι να είμαστε γεροί και του χρόνου Να μας έρθουν και οι Συνάδελφοι από Κοζάνη Για την Διοίκηση

Ο πρόεδρος

Βασίλης Ιωάννου

περισσότερα
Back to top button