Γρεβενά

Εγνατία: Τροχαίο ατύχημα στη γέφυρα Αλιάκμωνα, με σοβαρό τραυματισμό 35χρονου (ρεπορτάζ)

Σοβαρά τραυματισμένος νοσηλεύεται ο 35χρονος Θ.Α. , κάτοικος Κιβωτού Γρεβενών, στο Νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη μετά την εμπλοκή του σε τροχαίο ατύχημα.Σύμφωνα με πληροφορίες του Star-fm.gr, το τροχαίο συνέβη  στις 10:45 πμ το πρωί της Παρασκευής (10-2), στην Εγνατία οδό, στο ύψος της γέφυρας του Αλιάκμωνα, 15 χιλιόμετρα περίπου έξω από την πόλη των Γρεβενών.

Όλα προκλήθηκαν όταν το αυτοκίνητο του 35χρονου, που κινούνταν στο τμήμα της Εγνατίας οδού, από Κοζάνη προς Γρεβενά, προσέκρουσε σε προπορεύμενο όχημα που κινούνταν κανονικά στον δρόμο και οδηγούσε ένας 55χρονος, με συνεπιβάτες την σύζυγό του και ένα 13χρονο κορίτσι,  από την περιοχή του  Έβρου.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να ντελαπάρει το όχημα του 35χρονου και να μείνει για λίγη ώρα εγκλωβισμένος μέσα σε αυτό ο οδηγός του.

Άμεση ήταν η επέμβαση της τροχαίας αλλά και του ΕΚΑΒ που βοήθησαν στον απεγκλωβισμό του οδηγού, ο οποίος μεταφέρθηκε, στο Νοσοκομείο Γρεβενών και από εκεί, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, στο Νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει υποστεί κτύπημα στην σπονδυλική στήλη.

Παρούσα και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Γρεβενών με τρία οχήματα και επτά άντρες όπου διευκόλυνε στην ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκε επίσης, ευτυχώς ελαφρά, το 13χρονο κορίτσι του πρώτου οχήματος.

Πηγές του Star-fm.gr, αναφέρουν πως ο οδηγός και η σύζυγός του, του πρώτου οχήματος, ερχόταν στα Γρεβενά για να παρακολουθήσουν την ορκωμοσία του γιου τους στο κέντρο Νεοσυλλέκτων Γρεβενών.

star-fm.gr

περισσότερα
Back to top button