Ελλάδα

YouTube: Νέα δυνατότητα ζωντανής μετάδοσης για κινητά τηλέφωνα

Tο μόνο που χρειάζεται να κάνει ο χρήστης είναι να ανοίξει την εφαρμογή και να πατήσει το κουμπί «τραβήξτε»

Τη νέα δυνατότητα ζωντανής μετάδοσης για συσκευές κινητής τηλεφωνίας ανακοίνωσε σήμερα το YouTube, η οποία παρέχει τη δυνατότητα σε εκατοντάδες χιλιάδες δημιουργούς να εκφράζονται με τον δικό τους προσωπικό και αυθόρμητο τρόπο, να μοιράζονται τις ιδέες τους αλλά και τη δημιουργικότητά τους.

Η δυνατότητα ζωντανής μετάδοσης έχει ενσωματωθεί στην εφαρμογή YouTube για συσκευές κινητής τηλεφωνίας, ενώ το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο χρήστης είναι να ανοίξει την εφαρμογή και να πατήσει το κουμπί «τραβήξτε». Τα βίντεο σε ζωντανή μετάδοση θα έχουν τις ίδιες ρυθμίσεις με τα κανονικά βίντεο που προβάλλονται στην πλατφόρμα, θα είναι δυνατή η αναζήτησή τους μέσα από προτάσεις ή λίστες αναπαραγωγής, ενώ θα είναι προστατευμένα από ανεπιθύμητη χρήση.

Επιπλέον, υπάρχει στενή συνεργασία μεταξύ της πλατφόρμας και εκατοντάδων δημιουργών για τη βελτίωση της εμπειρίας των μεταδόσεων για συσκευές κινητής τηλεφωνίας. Με βάση τα σχόλια των δημιουργών, το YouTube έχει βελτιώσει τη ροή των μηνυμάτων στη ζωντανή συνομιλία ώστε να υπάρχει καλύτερη ποιότητα μετάδοσης σε όλες τις συσκευές.

protothema.gr

περισσότερα
Back to top button