Καστοριά

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΣΕΝΤΡΑ

Mε πολλά ενδιαφέροντα θέματα κυκλοφόρησε στους συνδρομητές και στα περίπτερα η εβδομαδιαία εφημερίδα ΣΕΝΤΡΑ

Το φύλλο αυτής της εβδομάδας περιλαμβάνει τις καταλήψεις των αγροτών σε ΔΟΥ και Τελωνείο, τον απολογισμό της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, αλλά και τις αντιδράσεις για τα θέματα Αρχιτεκτονικής Σχολής και φυσικού αερίου στην Καστοριά, καθώς και το ομόφωνο ’’ΟΧΙ’’ στην συνεδρίαση της Περιφέρειας για την τοποθέτηση διοδίων σε Αλιάκμονα και Βενέτικο.

Από τον κλάδο της γούνας υπάρχει αναφορά στην φαντασμαγορική επίδειξη γουναρικών στην Μόσχα από τον ΣΕΓ, το σεμινάριο του ΣΕΓ και της NAFA για τους νέους Έλληνες σχεδιαστές, καθώς επίσης και τα χαρακτηριστικά της δημοπρασίας Φεβρουαρίου της NAFA, που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 9-13 με προσφορά 2,6 εκ. δερμάτων.

Επίσης για το επίμαχο θέμα του κτιρίου της ΕΔΗΚΑ με την άνευ απόφαση από το δημοτικό συμβούλιο Καστοριάς, ενώ ιδιαίτερη αναφορά υπάρχει και για το αρκουδάκι που επί δύο ημέρες έκοβε βόλτες στην παγωμένη λίμνη της Καστοριάς
Ακόμη περιλαμβάνει ρεπορτάζ για τις βασιλόπιτες του ΣΧΟΚ και του ΑΣ Καστοριάς, όπως επίσης και για τον ΑΣ Νταηλάκης, ο οποίος με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 45 χρόνων τίμησε τους προέδρους του.

Τέλος, όσον αφορά το αθλητικό περιεχόμενο μπορείτε να διαβάσετε ρεπορτάζ για την κατασκευή νέου κλειστού Γυμναστηρίου Καστοριάς, μετά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Καστοριάς μεταξύ δημάρχου και διοίκησης του ΑΣ Καστοριάς. Στα αγωνιστικά, περιλαμβάνει τη νέα νίκη της Καστοριάς επί του Στρατωνίου για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Β’, όπως ακόμη και τη νέα νίκη του Άργους Ορεστικού για το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΔΥΜ, ενώ από τον χώρο του ποδοσφαίρου την ισοπαλία και την ήττα των Μικτών ομάδων Παίδων-Νέων ΕΠΣ Καστοριάς με αντίπαλο την ΕΠΣ Κοζάνης, για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής της ΕΠΟ.

sentra.com.gr

protoselido 8 2 2017

 

περισσότερα
Back to top button