Κόσμος

5 σειρές να κολλήσεις τον Φλεβάρη

Για σας που δεν σας αγαπάει κανείς και δεν ξέρετε τι θα κάνετε το μήνα του έρωτα, η Popaganda σας φροντίζει.

Mετά τις πρεμιέρες του Ιανουαρίου που είτε μας άφησαν υποσχέσεις για το μέλλον (βλ. Taboo), είτε ήταν τόσο-κακές-που-ήταν-καλές (Riverdale), ο Φλεβάρης μας φέρνει μια ποικιλία νέων τηλεοπτικών σειρών για κάθε γούστο (κωμωδίες, περιπέτειες, δράματα, κόμικς).

Powerless (NBC, 2 Φλεβάρη)

Ένα sitcom που λαμβάνει χώρα στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC Comics. Ακολουθεί τις περιπέτειες της ομάδας R&D της Wayne Security που ειδικεύεται στην παραγωγή προϊόντων για νορμάλ ανθρώπους που ενδέχεται να πέσουν θύματα της μάχης μεταξύ υπερηρώων και υπερκακών.

Αναμένουμε κάτι ανάλαφρο χωρίς crossovers με τις σειρές της DC στο CW. Με τους Vanessa Hudgens (Spring Breakers, σειρές της Disney), Danny Pudi (Community) και τον καλτ Alan Tudyk (Firefly) στο ρόλο του Van Wayne, ξάδερφου του Bruce Wayne.

Santa Clarita Diet (Netflix, 3 Φλεβάρη)

Το Netflix συνεχίζει στο ρυθμό του με ακόμη μια σειρά. Μία κωμωδία τρόμου για την οποία γνωρίζουμε τα βασικά, αλλά δείχνει αρκετά υποσχόμενη. Η Sheila με τον Joel είναι μεσίτες, είναι παντρεμένοι και ζουν με την κόρη τους στη Σάντα Κλαρίτα της Καλιφόρνια. H Sheila πεθαίνει. Η Sheila αρχίζει να τρώει ανθρώπους. Απλά πράγματα.

Δημιουργός ο Victor Fresco (Better Off Ted), σκηνοθέτης ο Ruben Fleischer (Zombieland) και με πρωταγωνιστές τους Drew Barrymore και Timothy Olyphant (Justified, Deadwood). Σε ρόλους guest ο Nathan “Captain Mal” Fillion (Firefly) και ο stand-up κωμικός Patton Oswalt (Young Adult, Justified). Αξίζει να δείτε και τα εκκεντρικά promos που κυκλοφόρησαν πριν λίγο καιρό.

24: Legacy (FOX Greece, 7 Φλεβάρη)

Αμέσως μετά το Super Bowl κάνει πρεμιέρα το spin-off της κατασκοπικής περιπέτειας του φωνακλά υπερπράκτορα Jack Bauer με τους δημιουργούς του αυθεντικού 24 να επιστρέφουν. Θα αποτελείται από 12 επεισόδια που καλύπτουν 12 ώρες διατηρώντας την αφήγηση πραγματικού χρόνου.

Η ιστορία ακολουθεί τον ήρωα πολέμου Eric Carter καθώς επιστρέφει στην Αμερική και τα προβλήματα που τον κυνηγάνε. Ζητά από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία (CTU) να του σώσει τη ζωή και πιθανά να σταματήσει τη μεγαλύτερη τρομοκρατική επίθεση σε Αμερικανικό έδαφος. Πρωταγωνιστούν ο Corey Hawkins (o Dr Dre του Straight Outta Compton) και η Miranda Otto (Lord of the Rings, Homeland).

Legion (FX/FOX Greece, 9 Φλεβάρη)

Μία από τις πιο αναμενόμενες ηπερηρωικές σειρές των τελευταίων ετών και σίγουρα το πιο ενδιαφέρον project της μικρής οθόνης βασισμένο σε κόμικς. Ο Noah Hawley, δημιουργός της σειράς Fargo, φέρνει στη ζωή τον Legion, χαρακτήρα από το σύμπαν των X-Men (o οποίος τυχαίνει να είναι ο γιος του Professor X) και ελπίζουμε να φέρει νέο αέρα στο σχεδόν κορεσμένο είδος των ηπερηρωικών σειρών.

Αφού έχει διαγνωστεί με σχιζοφρένεια και περνάει τη ζωή του σε Ινστιτούτα Ψυχικής Υγείας, ο David Haller (Dan Stevens) μαθαίνει ότι οι φωνές και τα οράματα στο μυαλό του είναι μέρος των μεταλλαγμένων δυνάμεών του. Όταν με τη βοήθεια της Syd (Rachel Keller) δραπετεύει από το Ινστιτούτο, αρχίζει να ανακαλύπτει σιγά-σιγά το μέγεθος των δυνάμεών του με τη βοήθεια μιας θεραπεύτριας (Jean Smart). Το καστ συμπληρώνουν οι Aubrey Plaza, Katie Aselton και Bill Irwin, ενώ όσοι έχουν δει το πιλοτικό επεισόδιο εκθειάζουν την “καινοτόμο οπτική” και το μαύρο χιούμορ του.

Big Little Lies (HBO, 19 Φλεβάρη)

Πρόκειται για μια δραματική κομεντί, μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου της Liane Moriarty στη μικρή οθόνη, που αφορά τρεις μητέρες και τις φαινομενικά ειδυλλιακές τους ζωές που ξετυλίγονται με σκάνδαλα, ψέματα και δράματα.

Οι συντελεστές παρουσιάζουν αρκετό ενδιαφέρον με δημιουργό και σεναριογράφο τον David E. Kelley (Ally McBeal, Boston Legal) και σκηνοθέτη των 7 επεισοδίων τον Jean-Marc Vallée (Dallas Buyers Club, Wild). To καστ είναι all-star με τη Reese Witherspoon, τη Nicole Kidman, τη Shailene Woodley (The Descendants, The Spectacular Now), τον Alexander Skarsgård (True Blood, Generation Kill), τη Laura Dern, τον Adam Scott (Parks and Recreation) και τη Zoë Kravitz (X-Men: First Class, Mad Max: Fury Road).

popaganda.gr

περισσότερα
Back to top button