ΕλλάδαΚαστοριάΚόσμος

Στον τελικό για τα “European Business Awards” πέντε ελληνικές εταιρείες – Οι δύο έχουν καταστήματα και στην Καστοριά

Ανάμεσα στις 110 κορυφαίες ευρωπαϊκές εταιρείας συγκαταλέγονται και πέντε ελληνικές, οι οποίες, διακρίθηκαν στη δεύτερη φάση των “European Business Awards 2016/17 sponsored by RSM” λαμβάνοντας τον τιμητικό τίτλο «Ruban d’ Honneur Recipient».

Οι πέντε εταιρείες οι οποίες παίρνουν το εισιτήριο για τον φετινό τελικό όπου θα διαγωνιστούν για να διεκδικήσουν το βραβείο της καλύτερης επιχείρησης της Ευρώπης στην κατηγορία που συμμετέχουν είναι οι εξής:

AB Vassilopoulos (The Business of the Year Award with Turnover of €150 m or higher),

Printec Group (The Business of the Year Award with Turnover of €26-150m),

Coffee Island (The ELITE Award for Growth Strategy of the Year,

Upstream (The ELITE Award for Growth Strategy of the Year),

Nice n Easy Farm-to-Table Restaurants (The RSM Entrepreneur of the Year Award).

Τα European Business Awards sponsored by RSM αναδεικνύουν την αριστεία και τις καλές πρακτικές των επιχειρήσεων της Ευρώπης. H RSM Ελλάδος, μέλος της RSM International, είναι ο κύριος χορηγός και υποστηρικτής των European Business Awards sponsored by RSM για 10η συνεχή χρονιά.

Ο διαγωνισμός χωρίζεται σε 3 στάδια. Στο πρώτο στάδιο διακρίθηκαν 636 National Champions, ανάμεσα σε 33.000 εταιρίες που συμμετείχαν από όλη την Ευρώπη, από τις 33 Ευρωπαϊκές χώρες που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό. Από την Ελλάδα, διακρίθηκαν 38 επιχειρήσεις που κατέκτησαν τον τίτλο του National Champion, ο οποίος τους έδωσε τη σκυτάλη για το δεύτερο στάδιο του διαγωνισμού.

Το δεύτερο στάδιο αφορά την ανάδειξη των 110 «Ruban d’ Honneur Recipients», οι οποίοι επιλέχθηκαν από κριτική επιτροπή αποτελούμενη από Ευρωπαίους επιχειρηματίες, ακαδημαϊκούς και opinion leaders, που έλαβαν, εκτός των άλλων, υπόψη και το 3λεπτο βίντεο το οποίο ετοίμασαν οι εταιρείες και ανέβασαν στο site των European Business Awards.

Στην επόμενη και τελική φάση του διαγωνισμού η κριτική επιτροπή θα επιλέξει την καλύτερη ευρωπαϊκή επιχείρηση στην κάθε μία από τις έντεκα κατηγορίες, στις οποίες θα απονεμηθεί το European Business Award στις 4 Μαΐου του 2017 στο Ντουμπρόβνικ της Κροατίας.

Παράλληλα, πραγματοποιείται η ψηφοφορία του κοινού η οποία θα αναδείξει τον National Public Champion, δηλαδή την εταιρία που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους του κοινού στην κάθε χώρα. Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας θα ανακοινωθούν στις 6 Μαρτίου 2017 και στη συνέχεια η ψηφοφορία θα συνεχιστεί ανάμεσα στις 33 εταιρείες – μια από κάθε χώρα – σε ευρωπαϊκό πλέον επίπεδο για την ανάδειξη του European Public Champion.

thestival.gr

περισσότερα
Back to top button