Δυτική ΜακεδονίαΚαστοριά

Πρόσκληση για απόκτηση νέας άδειας ΕΔΧ αυτοκινήτου ή μετατροπή σε άλλο τύπο

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να αποκτήσει νέα άδεια ΕΔΧ αυτοκινήτου, ή να μετατρέψει υφιστάμενη άδεια σε άλλο τύπο, να υποβάλλει σχετική αίτηση μέχρι το τέλος του ωραρίου της Παρασκευής 31 Μαρτίου 2017.

Με την αίτησή του ο κάθε ενδιαφερόμενος πρέπει να προσδιορίζει την έδρα, ή τις έδρες, καθώς και την Περιφερειακή Ενότητα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, για τις οποίες ζητείται άδεια, το είδος της άδειας (ή αδειών) και τον αριθμό τους ανά έδρα.

Οι έδρες ΕΔΧ αυτοκινήτων που υφίστανται σήμερα στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, σύμφωνα και με την παράγραφο 2α του άρθρου 83 του Ν. 4070/2012 είναι αυτές που αναφέρονται στην 198/12 (ΦΕΚ 2436/Β’/06-09-2012) Απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας.

Το εάν θα εκδοθούν άδειες, για ποιες έδρες, και τι είδους άδειες θα είναι αυτές, θα προσδιορισθεί με απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας (σύμφωνα με το άρθρο 106 σε συνδυασμό με το άρθρο 85 του Ν. 4070/2012), που θα εκδοθεί μετά το πέρας της διαδικασίας εκδήλωσης ενδιαφέροντος για απόκτηση άδειας ΕΔΧ αυτοκινήτου.

Περισσότερες πληροφορίες θα δίνονται από τις υπηρεσίες Μεταφορών και Επικοινωνιών των Π.Ε. Γρεβενών – Καστοριάς – Κοζάνης – Φλώρινας, όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, ενώ για το πλήρες κείμενο της πρόσκλησης (προϋποθέσεις, δικαιολογητικά, διαδικασία), καθώς και τις αιτήσεις μπορείτε να επισκεφθείτε την ηλεκτρονική σελίδα της Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας www.pdm.gov.gr.

 

περισσότερα
Back to top button