ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριάΚόσμος

Στο Σεν Μόριτζ ο Ιωάννης Πρώιος

Ο αθλητής του Ομίλου Αντισφαίρισης Χιονοδρομίας Άργους Ορεστικού Ιωάννης Πρώιος, θα συμμετέχει με την Εθνική, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντρών Γυναικών Αλπικών που θα πραγματοποιηθεί στο Σεν Μόριτζ της Ελβετίας από τις 5 εως 20 Φεβρουαρίου 2017.

Σε ολιγοήμερη προετοιμασία στο Χ.Κ. Μας Κέντρο 3-5 Πηγάδια βρίσκονται οι αθλητές και αθλήτριες της Εθνικής Ομάδας που θα μας εκπροσωπήσουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντρών Γυναικών Αλπικών που θα πραγματοποιηθεί στο Σεν Μόριτζ της Ελβετίας από τις 5 εως 20 Φεβρουαρίου 2017.
Οι αθλητές μας θα αναχωρήσουν τμηματικά και ανάλογα με τα αγωνίσματα που θα συμμετέχουν. Στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται 6 άντρες (Πρώιος Γιάννης, Αντωνίου Γιάννης, Τζιόβας Νικόλαος, Μάντσιος Βασίλης, Ζωγράφος Μάνος Εμμανουήλ και Στοίδης Γεώργιος) και 6 γυναίκες (Ράλλη Σοφία, Σαμαρίνου Μαρία, Παπαιωάννου Ναταλία, Μάντσιου Αναστασία, Τζιούφα Αικατερίνη και Μαρμαρέλη Φανή), οι ομοσπονδιακοί προπονητές (Πάππος Στέργιος και Πρώιος Βαγγέλης) και ο αντιπρόεδρος της ΕΟΧΑ που θα είναι και ο αρχηγός της αποστολής, Καραμπούζης Χρήστος.

περισσότερα
Back to top button